Torrefarrera vol que la Milla Urbana ja sigui internacional l´any que ve

0
396

Torrefarrera estrenarà el pròxim dia 24 d´aquest mes la primera Milla Urbana amb la presència d´un cartell de luxe que inclou diversos atletes olímpics, entre els quals hi ha Reyes Estévez i Miguel Quesada, que van competir en els passats Jocs d´Atenes. La prova naix amb ambició, ja que, segons va explicar ahir l´alcalde de la localitat, Sergi Burgués, la cursa ja vol tindre categoria d´internacional en l´edició de l´any que ve. L´organització, en què col·labora el club Carrefour Dominiques, ha contactat també amb els exatletes Abel Antón, Martín Fiz i José Luis González perquè donin suport a aquesta nova cursa, que vol ser "el referent de Catalunya". La prova inclourà curses de categories inferiors, compta amb un pressupost que ronda els 18.000 euros i també hi competiran els olímpics a Sydney José Luís Blanco i Marcos Cepeda, a més d´Ayad Lamsdassem i el lleidatà Ivan Espílez.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.