Torrefarrera vol que la Milla Urbana ja sigui internacional l´any que ve

0
317

Torrefarrera estrenarà el pròxim dia 24 d´aquest mes la primera Milla Urbana amb la presència d´un cartell de luxe que inclou diversos atletes olímpics, entre els quals hi ha Reyes Estévez i Miguel Quesada, que van competir en els passats Jocs d´Atenes. La prova naix amb ambició, ja que, segons va explicar ahir l´alcalde de la localitat, Sergi Burgués, la cursa ja vol tindre categoria d´internacional en l´edició de l´any que ve. L´organització, en què col·labora el club Carrefour Dominiques, ha contactat també amb els exatletes Abel Antón, Martín Fiz i José Luis González perquè donin suport a aquesta nova cursa, que vol ser "el referent de Catalunya". La prova inclourà curses de categories inferiors, compta amb un pressupost que ronda els 18.000 euros i també hi competiran els olímpics a Sydney José Luís Blanco i Marcos Cepeda, a més d´Ayad Lamsdassem i el lleidatà Ivan Espílez.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.