33 MEDALLES PER L’HOSPITALET ATLETISME -ÍNTEGRA 2 AL “TROFEU PROMOCIÓ 2004”

0
2473

Dissabte 16 d’octubre va tenir lloc l’Estadi “Joan Serrahima” de Barcelona la disputa de final individual del “Trofeu de Promoció 2004” que dona per tancada la temporada atlètica 2003 – 2004. L’Hospitalet Atletisme – ÍNTEGRA 2 va realitzar una gran actuació amb un balanç final de 33 medalles distribuïdes de la següent manera: Ors: Laura Álvarez en 600 metres llisos cadet, Diana Vázquez en 100 metres tanques cadet, Mònica Villalta en salt d’alçada cadet, Marta Roca en 80 metres tanques infantil, Maria Aznar en 60 metres llisos, 60 metres tanques i salt d’alçada aleví, Guillermo Chinchilla en 1500 metres obstacles cadet, Sergi Serrano en 150 metres llisos infantil, David Molet en 1000 metres obstacles infantil Argents: Irene Luque en 80 metres llisos infantil, Cristina Fernández en 150 metres llisos infantil, Aniria Mata en 600 metres llisos aleví, Marina Sabata en salt amb perxa aleví, Pablo Sánchez en 100 i 300 metres tanques cadet, Álex Puchol en 100 metres llisos i llançament del disc cadet, Sergi López en llançament del martell cadet, Adrià Cubero en llançament del disc infantil, Pau Soler en salt de llargada i 60 metres tanques aleví, Martí Costa en salt amb perxa aleví Bronzes: Diana Vázquez en 300 metres tanques cadet, Irene Luque en 150 metres llisos i triple salt infantil, Cristina Fernández en 80 metres llisos infantil, Mireia Roca en 2000 metres marxa aleví, Carolina Navarro en llançament del pes aleví, Néstor Costa en 100 metres tanques cadet, Carles González en llançament del pes infantil, Marc Fernández en salt amb perxa aleví, Pau Soler en salt d’alçada aleví

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.