Cursa i Camindada Popular de Muntanya a Collserola

0
375

14a edició de la Cursa i Camindad Popular de Muntanya a Collserola, que se celebrarà el proper 24 d´octubre a dos quarts de deu del matí. Aquesta prova, organitzada pel Centre Excurcionista de Catalunya en col.laboració amb l´Ajuntament de Barcelona, és la tercera cursa popular en nombre de participants (uns 3.000 l´any passat) de Barcelona. L´itinerari de muntanya permet als corredors i caminadors disfrutar de l´entorn natural amb vistes a tota la ciutat. És la cursa més important amb intenerari no urbà de Barcelona i per això us volem convidar a assistir a aquesta festa esportiva i natural.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.