Marcel Zamora i Jessica Harrison guanyen el Ciutat de Barcelona

0
515

El Club Natació Catalunya va organitzar el passat dissabte 9 d´octubre la XVIa edició del Ciutat de Barcelona de triatló, prova que va donar la cloenda al circuit català de l´especialitat i que es va disputar sota les distàncies de 1500 metres de natació, 42 km de ciclisme i 10 km de cursa a peu, comptant amb una inscripció de 427 participants amb l´al·licient de la disputa del campionat nacional de Catalunya absolut. L´estat de la mar a la Platja de la Nova Icària fou aparentment tranquil, però mar endins i fora de la protecció dels espigons l´aigua va complicar la natació de forma que els millors nedadors es van distanciar amb més facilitat. Seguint l´estela de David Royo (C.N. Mataró) van finalitzar el primer segment els seus companys d´equip Santi Pellejero i Bernat Moragas, seguits per Dani Serra (C.N. Catalunya), Isaac López, Omar Tayara i Raúl Córdoba (TriAlandalus-Mijas), Francesc Godoy (C.N. Barcelona); Julio Cardo i Rubén Sanz (Prat Triatló), José María Merchan i Carlos Gil (Excelent Center), Albert Parreño (C.E. Mediterrani), i Xavier Torrades (Fluvial-Lugo). Excepte Serra que va realitzar una primera transició molt lenta la resta van formar el grup capdavanter de ciclisme. Per darrera es va formar un grup de 7 unitats incloent a Marcel Zamora (C.N. Barcelona) a on els germans Francesc i Josep Manel Juárez (C.N. Reus Ploms) van organitzar la exitosa persecució del grup capdavanter, arribant a fusionar-se tots, situació que va donar pas a una espectacular transició al segment de cursa a peu. | Zamora i López van assolir provisionalment les primeres posicions al tercer segment, seguits a curta distància per Córdoba. A la segona de les 3 voltes de la cursa a peu el barceloní Marcel Zamora va realitzar el canvi de ritme definitiu que el va portar cap a la victòria de la prova i del campionat de Catalunya amb un registre final de 1 h 57 min 16 s. Córdoba i López es van classificar en segona i tercera posicions amb uns registres de 1 h 57 min 39 s i 1 h 58 min 19 s, respectivament. El Club TriAlandalus de Mijas va guanyar la classificació per equips. L´anglesa resident a la Catalunya Nord Jessica Harrison (Poissy) va dominar en solitari la classificació femenina finalitzant la prova en primera posició amb un temps de 2 h 9 min 4 s. Mònica Pellejero (C.N. Mataró) va patir un accident quan anava situada a la segona posició dins el segon segment de la prova, fet que va provocar el seu abandonament. Sara Díaz (C.N. Reus Ploms) va assolir la segona posició final seguida per Adriana Farrés (Prat Triatló) que amb el tercer graó del podi barceloní culmina un bon final de temporada. Les atletes del Club Natació Reus Ploms van guanyar la classificació per equips.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.