PRIMERES ACTUACIONS DE LA PLATAFORMA MARATO A BARCELONA.

0
583

Aquest cap de setmana la PMAB farà les primeres accions que es duran a terme a les mitges maratons de St. Cugat i de Puigcerdà per tal de demanar a les entitats implicades que recapacitin i organitzin la Marató a Barcelona per l´any 2005.| Aquestes accions consistirán en repartir 1.500 rètos amb el lema VOLEM MARATÓ A BARCELONA i en la part posterior hi apareixerà un comunicat de la PMAB en que s´exposen els motius de l´acció que duu a terme i es demana als participants que donguin suport a la iniciativa. El texte que es podrà llegir serà el següent:<b> "Davant la impossibilitat per arribar a un acord entre l’Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona i l’entitat Marathon Catalunya que permetés la celebració de la Marató de Barcelona el 2005, un grup de corredors i corredores ens hem vist en la necessitat de constituir la PLATAFORMA MARATO A BARCELONA (PMAB). La PLATAFORMA MARATO A BARCELONA és una associació independent que té com a objectiu recuperar una marató a Barcelona que sigui representativa per a la ciutat. Aquesta reivindicació d’avui vol ser una protesta a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i a Marathon Catalunya, ambdues responsables de la supressió. Al mateix temps és un fort crit de demanda, en aquest cas a l’Ajuntament, a qui li exigim que, independenment de qui sigui el que organitzi la marató, autoritzi la seva celebració durant el 2.005. Plataforma Marató a Barcelona Per adherir-te a la Plataforma envía un e-mail a: jmajem@pmab.net"</b>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.