PRIMERES ACTUACIONS DE LA PLATAFORMA MARATO A BARCELONA.

0
447

Aquest cap de setmana la PMAB farà les primeres accions que es duran a terme a les mitges maratons de St. Cugat i de Puigcerdà per tal de demanar a les entitats implicades que recapacitin i organitzin la Marató a Barcelona per l´any 2005.| Aquestes accions consistirán en repartir 1.500 rètos amb el lema VOLEM MARATÓ A BARCELONA i en la part posterior hi apareixerà un comunicat de la PMAB en que s´exposen els motius de l´acció que duu a terme i es demana als participants que donguin suport a la iniciativa. El texte que es podrà llegir serà el següent:<b> "Davant la impossibilitat per arribar a un acord entre l’Àrea d´Esports de l´Ajuntament de Barcelona i l’entitat Marathon Catalunya que permetés la celebració de la Marató de Barcelona el 2005, un grup de corredors i corredores ens hem vist en la necessitat de constituir la PLATAFORMA MARATO A BARCELONA (PMAB). La PLATAFORMA MARATO A BARCELONA és una associació independent que té com a objectiu recuperar una marató a Barcelona que sigui representativa per a la ciutat. Aquesta reivindicació d’avui vol ser una protesta a l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Barcelona i a Marathon Catalunya, ambdues responsables de la supressió. Al mateix temps és un fort crit de demanda, en aquest cas a l’Ajuntament, a qui li exigim que, independenment de qui sigui el que organitzi la marató, autoritzi la seva celebració durant el 2.005. Plataforma Marató a Barcelona Per adherir-te a la Plataforma envía un e-mail a: jmajem@pmab.net"</b>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.