16-Oct: Jornada tècnica destinada a clubs, entitats, associacions i organitzadors de curses en ruta organitzada per la Federació Catalana d´Atletisme.

0
502

El proper 16 d’octubre tindrà lloc a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa la Cursa dels 100 quilòmetres en pista de Terrassa, un repte per als més valents i per a aquells que vulguin enfrontar-se a nous reptes. Els participants hauran de matinar, ja que a les set del matí, als carrers u i dos, començarà la carrera per aquells atletes que estiguin decidits a córrer els cent quilòmetres. Tres hores més tard, a les deu del matí, es donarà la sortida –en el carrer tres- als participants que estiguin disposats a assolir la distància de 50 quilòmetres. Cal tenir en compte que els 100 i els 50 quilòmetres seran certificats i homologats per la Federació Catalana d’Atletisme. Aquesta cursa està organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT), juntament amb la col.laboració de l’AREC (Associació Recreativa Esportiva i Cultural de Can Palet), la Penya 100 Kms. Domingo Catalán i la direcció tècnica de Jordi Mangot. Paral.lelament, l’organització està preparant una sèrie d’actes socials entre els que destaca la cel.lebració d’unes jornades tècniques destinades a clubs, entitats, associacions i organitzadors de curses en ruta patrocinades per la Federació Catalana d´Atletisme. Aquest acte tindrà lloc al local social de les pistes d’atletisme de Can Jofresa a partir de les onze del matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.