280 persones participen a la 5ª edició de la Cursa Alpina de la Molina i la Passejada

0
467

217 corredors han participat aquest diumenge, dia 3 d’Octubre, a la 5a edició de la Cursa Alpina de la Molina, que es va celebrar en aquesta estació d’esquí de la Cerdanya. Pel que fa a la passejada van ser una seixantena de persones les que van gaudir d’una bonica excursió per la mateixa estació, mentre es disputava la cursa. L’alcalde d’Alp, Salvador Rigola, el director de l’Estació d’Esquí, Joan Anton Font, el conseller d’esports del Consell Comarcal de la Cerdanya, Lluis Armengol, i el propi president del CEC, Enric Nosàs, van presidir la cerimònia d’entrega de premis. El primer en passar per la línia d’arribada va ser Jordi Martin Pascual, del Centre Excursionista de Ripoll, que va completar els 24 quilòmetres del recorregut en 1 hora 50 minuts i 41 segons. També de la categoria Sènior Masculina, el segon va ser Xevi Guinovert Marques, del club Xulius CSR, que va acabar just un minut després que el primer classificat. El tercer de la classificació general i de la categoria va ser David Bedoya Ribó, del club UKA-UKA, amb un temps de 1 hora 52 minuts. En categoria femenina, la primera corredora en arribar a la meta va ser Emma Roca Rodríguez, del CEC, amb un temps de 2 hores, 15 minuts. Roser Español Bada, del UEC Mataró, va aconseguir la segona posició amb 2 hores 19 minuts i 40 segons. Alba Carbonell Uró, del CEDB, va acabar tercera amb 2 hores 25 minuts i 40 segons. Esteban Ramirez Rodriguez, del Centre Excurcionista de Terrassa, va acabar en quart lloc de la general i va fer el millor temps en la categoria Veterà Masculí. El seu temps va ser de 1 hora i 52 minuts. Ignacio Montoya Dominguez, del CEC, i Julio Merino Chaves, de Els Xulius, van fer el segon i tercer lloc respectivament en aquesta categoria. En la categoria SUB-23 el primer va ser Jessed Hernandez, que no corria per cap club, amb un temps de 1 hora 57 minuts i 32 segons. Finalment, en la categoria Master, el primer calssificat va ser Miquel Farràs Minguell, de l’Ag. Exc. Urgell, que va completar la prova en 2 hores i 17 minuts.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.