Recuperació de la Cursa Ripoll-Sant Joan de les Abadesses-Ripoll el dia 21 de Novembre

0
400

Després d´un any de parèntesi, i amb la finalitat de no perdre una activitat d´aquestes característiques, l´Ajuntament de Ripoll organitzarà el <a href="http://www.ajripoll.org/">XXVI Campionat Internacional d´Atletisme de Fons del Ripollès</a> que es celebrarà el 21 de Novembre de 2004. La Mitja Marató de Ripoll, que inicialment tenia un recorregut de 20 km, és una de les proves pioneres a Catalunya i referència de tots els atletes de fons.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.