Projecte per a ´una plataforma pro Marató a Barcelona

0
578

"Estem constituint una plataforma reivindicativa, apolítica i sense cap mena de vinculació amb cap tipus d´entitat, que lluiti per aconseguir que en el 2.005 tinguem una marató a la nostra ciutat que sigui l´edició nº 28 de la Marató de Barcelona i per garantir que la marató pugui perdurar al llarg dels anys, mantenint-se com la Marató més antiga de les que es celebren. La plataforma en qüestió és: PLATAFORMA MARATÓ A BARCELONA. (PMAB) El motiu que ens impulsa a crear la PMAB és que no volem veure com la nostra ciutat, que no oblidem que és Olímpica, deixa de disposar de la seva marató per motius particulars de persones, grups o institucions. Amb la constitució de PMAB es pretén crear un grup de persones de diferents origens, opinions i ideologies, però amb un objectiu comú: La celebració de la Marató de Barcelona. Que treballem de forma organitzada per realitzar actes que ajudin a conseguir el nostre objectiu.| Per aquest motiu, a les persones que estiguin disposades a colaborar o simplement a formar part de la plataforma, els demano que m´enviin un e-mail a l´adreça <a href="mailto:jmajem@abbrain.com">jmajem@abbrain.com</A> Amb l´ajut de tots podem aconseguir que la nostra marató sigui sent encara més nostre." Jesús Majem Tarruella

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.