Arrenca la 1a. Marató del Mediterrani

0
530

La recent polèmica generada entorn a la decisió de l´Ajuntament de Barcelona de no celebrar la tradicional Marató de Barcelona, ha empès a dues entitats vinculades a aquest tipus d´esdeveniments a engegar un nou projecte que doni satisfacció als milers d´atletes que s´han sentit defraudats per l´actitud del Consistori de la Ciutat Comtal. Champion Chip, entitat pionera en el cronometratje electrònic de proves atlètiques mitjançant l´utilització de xips, i Grau & Barrau Asociados, empresa amb una dilatada experiència en l´organització d´actes esportius, han impulsat la creació d´una fa una novació marató que és disputarà el diumenge dia vint de març del pròxim 2005. La cursa atlètica que és denominarà Marató del Mediterrani, és desenvoluparà en els termes municipals de li poblacions del Baix Llobregat, Gava i Castelldefels. La sortida i l´arribada estaran situades al Canal Olímpic de Castelldefels i els recorreguts seran de 42,195 quilòmetres per la prova principal i de 13 quilòmetres pel terç de Marató que és correrà conjuntament. Mes infromació: <a href="info@barcelonamarathon.com">info@barcelonamarathon.com</A>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.