13è Campionat del Món de Mitjà marató

0
592

La 13a edició del Campionat del Món de Mitjà Marató es disputa aquest diumenge dia 3 d´octubre. Es tracta de la segona ocasió que el Mundial de Mitjà Marató surt d´Europa, ja que dels dotze campionats disputats fins a la data, tots es van dur a terme en països del vell continent, excepte l´any 2000 que es va disputar a Veracruz (Mèxic). En aquesta ocasió Espanya acudeix a Nova Delhi amb tres homes i dues dones. A homes l´equip espanyol l´integren Javier Cortés, que afronta el seu quart mundial i els debutants Víctor Morente i Fernando Rey, germà de Julio Rey, subcampió mundial de marató. Les dues dones seleccionades són Isabel Eizmendi, que debuta, i Luisa Larraga que ja ha corregut en tres ocasions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.