13è Campionat del Món de Mitjà marató

0
396

La 13a edició del Campionat del Món de Mitjà Marató es disputa aquest diumenge dia 3 d´octubre. Es tracta de la segona ocasió que el Mundial de Mitjà Marató surt d´Europa, ja que dels dotze campionats disputats fins a la data, tots es van dur a terme en països del vell continent, excepte l´any 2000 que es va disputar a Veracruz (Mèxic). En aquesta ocasió Espanya acudeix a Nova Delhi amb tres homes i dues dones. A homes l´equip espanyol l´integren Javier Cortés, que afronta el seu quart mundial i els debutants Víctor Morente i Fernando Rey, germà de Julio Rey, subcampió mundial de marató. Les dues dones seleccionades són Isabel Eizmendi, que debuta, i Luisa Larraga que ja ha corregut en tres ocasions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.