Olesa torna a acollir la caminada popular Joan Subiranes

0
3483

Aquest diumenge, els Amics de Santa Maria del Puig i la UEC d’Olesa organitzen, un any més, la caminada popular memorial Joan Subiranes. Aquesta sortida se celebra en honor, com el seu nom indica, a Joan Subiranes, que va morir en un accident als Alps suïssos. Enguany el punt de sortida serà el pont entre Olesa i Esparreguera, a les nou del matí. D’aquesta manera es vol fer un petit acte inaugural, tot i que simbòlic, d’aquesta infrastructura. Com és habitual, es demana a tots els participants que portin un bon calçat, tot i que el trajecte a seguir a la caminada no és complicat. Es repartiran entrepans i fruita, i a la tornada hi haurà refrescos al local de la UEC. Des de l’organització comenten que any rere any aquesta caminada té una molt bona acceptació, entre unes 350 i 400 persones. Enguany esperen que també tingui força assistència. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, al local de la UEC, tot i que si algú es vol inscriure el mateix dia de la sortida també pot fer-ho.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.