Olesa torna a acollir la caminada popular Joan Subiranes

0
4010

Aquest diumenge, els Amics de Santa Maria del Puig i la UEC d’Olesa organitzen, un any més, la caminada popular memorial Joan Subiranes. Aquesta sortida se celebra en honor, com el seu nom indica, a Joan Subiranes, que va morir en un accident als Alps suïssos. Enguany el punt de sortida serà el pont entre Olesa i Esparreguera, a les nou del matí. D’aquesta manera es vol fer un petit acte inaugural, tot i que simbòlic, d’aquesta infrastructura. Com és habitual, es demana a tots els participants que portin un bon calçat, tot i que el trajecte a seguir a la caminada no és complicat. Es repartiran entrepans i fruita, i a la tornada hi haurà refrescos al local de la UEC. Des de l’organització comenten que any rere any aquesta caminada té una molt bona acceptació, entre unes 350 i 400 persones. Enguany esperen que també tingui força assistència. Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres, al local de la UEC, tot i que si algú es vol inscriure el mateix dia de la sortida també pot fer-ho.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.