3a Marxa Trenkakames

0
377

Els dies 2 i 3 d´octubre tindrà lloc la 3a edició de la Marxa Trenkakames organitzada pel Grup Muntanyenc La Lira Vendrellenca puntuable per a la VII Copa Catalana de Marxes de Resistència de la FEEC. La Marxa Trenkakames consisteix a cobrir un recorregut que dóna la volta per la comarca del Baix Penedès de 97 km i un desnivell de 5.126m en menys de 24 hores, caminant o corrent, i passant per tots els 10 controls. La prova tindrà la sortida i l´arribada a El Vendrell. L´itinerari estarà marcat amb cintes i indicadors de direcció a les cruïlles. El recorregut de la marxa serà facilitat a tots els participants, així com la situació dels avituallaments (13 avituallaments líquids i 6 sòlids). L´organització es reserva el dret de modificar el recorregut de la marxa si hi ha circumstàncies que ho aconsellin i fins i tot suspendre-la.| El dissabte 2 d´octubre de 10:00 a 12:00 hi haurà el lliurament de targes de control al local social de La Lira Vendrellenca. Des del mateix lloc, a les 13:00, s´efectuarà la sortida de la marxa. L´arribada serà també al mateix lloc fins a les 13:00 de l´endemà diumenge. Per inscriure´s cal fer un ingrés individual a La Caixa al compte número 2100-0095-41-0200726366, indicant que és per a la Trenkakames del Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca. Els drets són de 15 euros pels socis federats de l´entitat organitzadora, de 22 euros pels participants amb llicència de l´any en curs de la FEEC o d´altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat i de 35 euros per a la resta de participants. El termini d´inscripció s´acaba el dia 27 de setembre. L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després d´aquesta data. En cas d´acceptar-les es cobrarà un recàrrec addicional de 10 euros. Després de la Trenkakames, només quedaran dues proves per a finalitzar la Copa Catalana de Marxes de Resistència: la Marxassa de l´Agrupació Científico-Excursionista de Mataró el 23 d´octubre i la Marxa del Garraf de la Unió Muntanyenca Eramprunyana el 7 de novembre. Més informació: LA LIRA VENDRELLENCA (SE) Sant Jordi 7 43700 El Vendrell Tel: 626 204 637 i 977 66 63 92 (a partir de les 20:00), preguntar per Joan Cugat gmlv4@hotmail.com trenkakames@gmlira.com

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.