3a Marxa Trenkakames

0
511

Els dies 2 i 3 d´octubre tindrà lloc la 3a edició de la Marxa Trenkakames organitzada pel Grup Muntanyenc La Lira Vendrellenca puntuable per a la VII Copa Catalana de Marxes de Resistència de la FEEC. La Marxa Trenkakames consisteix a cobrir un recorregut que dóna la volta per la comarca del Baix Penedès de 97 km i un desnivell de 5.126m en menys de 24 hores, caminant o corrent, i passant per tots els 10 controls. La prova tindrà la sortida i l´arribada a El Vendrell. L´itinerari estarà marcat amb cintes i indicadors de direcció a les cruïlles. El recorregut de la marxa serà facilitat a tots els participants, així com la situació dels avituallaments (13 avituallaments líquids i 6 sòlids). L´organització es reserva el dret de modificar el recorregut de la marxa si hi ha circumstàncies que ho aconsellin i fins i tot suspendre-la.| El dissabte 2 d´octubre de 10:00 a 12:00 hi haurà el lliurament de targes de control al local social de La Lira Vendrellenca. Des del mateix lloc, a les 13:00, s´efectuarà la sortida de la marxa. L´arribada serà també al mateix lloc fins a les 13:00 de l´endemà diumenge. Per inscriure´s cal fer un ingrés individual a La Caixa al compte número 2100-0095-41-0200726366, indicant que és per a la Trenkakames del Grup Muntanyenc de La Lira Vendrellenca. Els drets són de 15 euros pels socis federats de l´entitat organitzadora, de 22 euros pels participants amb llicència de l´any en curs de la FEEC o d´altres federacions adherides a la UIAA o amb conveni de reciprocitat i de 35 euros per a la resta de participants. El termini d´inscripció s´acaba el dia 27 de setembre. L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després d´aquesta data. En cas d´acceptar-les es cobrarà un recàrrec addicional de 10 euros. Després de la Trenkakames, només quedaran dues proves per a finalitzar la Copa Catalana de Marxes de Resistència: la Marxassa de l´Agrupació Científico-Excursionista de Mataró el 23 d´octubre i la Marxa del Garraf de la Unió Muntanyenca Eramprunyana el 7 de novembre. Més informació: LA LIRA VENDRELLENCA (SE) Sant Jordi 7 43700 El Vendrell Tel: 626 204 637 i 977 66 63 92 (a partir de les 20:00), preguntar per Joan Cugat gmlv4@hotmail.com trenkakames@gmlira.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.