L´alcalde de Barcelona, Joan Clos, diu que si torna la Marató serà "fora del nucli urbà".

0
563

L´alcalde de Barcelona, Joan Clos, no va descartar dijous passat que la Marató de Barcelona es torni a celebrar, però va advertir que hauria de ser "fora del nucli urbà" perquè el motiu que ha eliminat aquesta tradicional cursa del calendari municipal i atlètic "són els problemes de trànsit" que generava a la Ciutat Comtal. A Clos, que va fer aquestes declaracions al programa "El matí de Catalunya Ràdio" li va venir "Collserola" com a primera opció, "per dir un lloc". | Des de Marathon Catalunya volem informar al Sr. Clos que no cal crear una marató a Collserola, ja que actualment ja es fa una. Concretament el proper diumenge 3 d´octubre el Parc de Collserola serà l´escenari de la IX Marató, organitzat per la Unió Excursionista de Catalunya d´Horta. El Sr. Clos, pot ser tindria de preguntar als alcaldes de Nova York, Paris o Madrid, per on passen les seves respectives maratons, si vol saber com fer una marató del nivell que Barcelona mereix. Si no vol anar tant lluny, nosaltres que tenim 27 anys d´experìencia organitzant la marató li podem explicar. Les nostres portes estan obertes si ens vol escoltar.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.