44ena edició de la Marxa de la Regularitat a Castellar del Vallès

0
411

<table cellspacing=5 width=100%><td>S´obre el període d´inscripció de la 44a edició de la Marxa de la Regularitat a Castellar del Vallès<br> Des del proper dimarts, 28 de setembre i fins divendres, 1 d´octubre, totes aquelles persones interessades en participar en la Marxa de la Regularitat, organitzada pel Centre Excursionista de Castellar, i que es farà el diumenge, 3 d´octubre, podran formalitzar la inscripció. </td><td width=180 bgcolor=#cfcfff> CENTRE EXCTA. DE CASTELLAR<br>Colom s/n (Ateneu)<br>08211 – Castellar del Vallès<br>Telèfon i fax: 93 714 73 05<br><br>HORARI: divendres 21 a 23:30 h.</td></table>| Aquest any, i seguint la tònica de l´edició passada, la Marxa, que enguany celebra la seva 44a edició, no tan sols estarà oberta als nens i nenes de 7 a 13 anys, sinó que també hi podran participar els adults. Per tant, es podran fer equips mixtos d´un infant i un adult. "Un adult i un infant podran anar junts, però el que no és permès és fer parelles de dos adults", ha explicat Josep Sorts, membre del CEC. El recorregut d´aquest any, d´uns 10 quilòmetres aproximadament, es desenvoluparà, pràcticament en tota la seva totalitat, a la zona del Xeragall del Ginegra i passarà per quatre fonts seques; la font de l´Esquirol, les fonts altes, la font de Montjuic i la font dels Casots. Segons Sots, "Els participants passaran per zones molt frondoses. És una zona eminentment boscosa". Per completar la totalitat del recorregut, els participants hauran d´ajustar al temps segons uns paràmetres que els vindran indicats prèviament per l´organització. "No es tracta de córrer, ni d´arribar al primer. El que s´ha de fer és ajustar el pas al temps oficial. Es penalitzarà aquells que no ho facin", ha explicat Sorts. El preu de la inscripció és de 3 euros per persona -6 euros per parella-, i inclou una assegurança d´accidents. Els socis del CEC gaudiran d´una bonificació d´1 euro. Els interessats en participar-hi, hauran d´adreçar-se al local de l´entitat, al carrer Colom, s/n, de dimarts a divendres, de les 19 a les 20 h. La sortida es farà a partir de les 8.30 h de la plaça Major. Cada minut aniran sortint entre 2 i 4 equips, en funció del nombre d´equips participants. Es preveu que l´arribada a la plaça Major sigui entre les 12.00h i les 14.00h.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.