L´Ajuntament ratifica la suspensió del Marató del 2005

0
411

La Marató de Barcelona desapareixerà del calendari el pròxim any, després del qual la passada setmana l´Ajuntament i l´organització ratifiquessin la seva falta d´acord per portar endavant la prova. Els organitzadors de la cursa, que acusen al Consistori de la suspensió, mantenen ara contactes amb la Generalitat, així com amb Convergència i Unió, Partit Popular, Iniciativa per Catalunya Verds i Esquerra Republicana de Catalunya, perquè es doni marxa enrere a la decisió. Marathon Catalunya, organitzadora fins ara de la prova, explica que va presentar un nou projecte a l´Ajuntament per resoldre els problemes exposats per aquest per complir amb la cita|citació atlètica. Segons els organitzadors, el director d´esports del Consistori, Albert Soler, va manifestar que en cap cas no es plantejava portar endavant la prova i donar així enrere una decisió en ferm de l´administració municipal.| Des de la seva creació el 1977, Marathon Catalunya havia organitzat en solitari la carrera|cursa fins que en el 2000 es va firmar un acord de col·laboració amb l´Ajuntament de Barcelona i la Federació Catalana d´Atletisme, al qual ara s´ha posat fi. Davant de la falta de permís consistorial per portar endavant la prova, diversos atletes protestaran el pròxim 19 de setembre durant la tradicional carrera|cursa de la Mercé, que es disputa amb motiu de les festes patronals barcelonines.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.