Classificacions del 4 Motors per a Europa

0
296

Aquest cap de setmana s´ha celebrat la trobada internacional ´4 Motors per a Europa´ a l´estadi municipal Josep Molins de Sabadell amb la participació de diverses seleccions europees.<br> Les classificacions finals són les següents:<br> En primer lloc l´equip de <b>Baden Wurtemberg</b> (466,5 punts, 26 medalles d´or, 15 d´argent i 12 de bronze) seguit de <b>Rhone-Alpes</b> (355 punts, 7 medalles d´or, 10 d´argent i 14 de bronze),<b> Lombardia</b> (316,5 punts, 6 medalles d´or, 14 d´argent i 7 de bronze) i <b>Catalunya </b>(223 punts, 1 medalla d´or, 1 d´argent i 7 de bronze).<br>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.