Encontre Internacional Junior "Quatre Motors per a Europa" a Sabadell

0
453

El proper dissabte 11 de setembre, es celebrarà el quadrangular internacional júnior que porta el nom de “Quatre Motors per a Europa” a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Molins de Sabadell. Aquesta serà la tretzena edició d’una competició ja tradicional dintre del calendari atlètic català. Enfronta la selecció catalana als combinats de Baden-Württemberg (Alemanya), Rhône-Alpes (França ) i Llombardia (Itàlia). La modalitat de competició es realitza a dos atletes per prova i se sumen les puntuacions per llocs en les competicions individuals que es reflectiran en tres classificacions: masculina, femenina i total. | La passada edició es va celebrar a Évian-Les-Bains (França) on la selecció de Baden-Württemberg es va mostrar molt superior a tots els seus rivals. De fet aquesta selecció ha estat històricament la gran dominadora d’aquesta competició. La última vegada que es va celebrar en terres catalanes va ser l’any 2.000 a Girona. La Selecció Catalana va obtenir una magnífica classificació, guanyant en categoria masculina, tercera en la femenina i el segon lloc en la puntuació conjunta. Aquesta serà la quarta vegada que els “Quatre Motors” arriba a Catalunya després de les edicions de Mataró 1.991, Barcelona 1.996 i Girona en 2.000. Les competicions es realitzaran en una jornada a partir de les 10,30 hores en la sessió matinal i de les 17,00 h en la de la tarda. Les competicions es realitzaran en una jornada a partir de les 10,30 hores en la sessió matinal i de les 17,00 h en la de la tarda.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.