L´atleta català Paris Canals a la Copa del Món IAU de 100 Km.

0
552

El dissabte a Winschoten (Holanda) es celebra la 17ª edició de la Copa del Món IAU de 100 quilòmetres, en la que prendrà part la Selecció Espanyola d´aquesta duríssima disciplina. El Comité Tècnic de la RFEA ha designat als següents atletes per integrar la formació espanyola: <table> <tr bgcolor=#eeffee><td><b>PARIS CANALS ROVIRA</b></td><td>72</td><td> U. COLOMENCA</td><td> CATALUNYA</td></tr> <tr><td>FERMIN MARTINEZ DEL REGUERO</td><td>61</td><td> P.P. GRAF’93</td><td> CASTELLA LLEÓ</td></tr> <tr><td>JORGE AUBESO MARTINEZ</td><td>66</td><td>CAMPOS-INCESA</td><td>CASTELLA LLEÓ</td></tr></table> <br> Cap de l´Equip: RAFAEL GARCIA NAVAS<br> Plana oficial de la <a href=http://www.run.nl/>Cursa</a>

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.