L´atleta català Paris Canals a la Copa del Món IAU de 100 Km.

0
365

El dissabte a Winschoten (Holanda) es celebra la 17ª edició de la Copa del Món IAU de 100 quilòmetres, en la que prendrà part la Selecció Espanyola d´aquesta duríssima disciplina. El Comité Tècnic de la RFEA ha designat als següents atletes per integrar la formació espanyola: <table> <tr bgcolor=#eeffee><td><b>PARIS CANALS ROVIRA</b></td><td>72</td><td> U. COLOMENCA</td><td> CATALUNYA</td></tr> <tr><td>FERMIN MARTINEZ DEL REGUERO</td><td>61</td><td> P.P. GRAF’93</td><td> CASTELLA LLEÓ</td></tr> <tr><td>JORGE AUBESO MARTINEZ</td><td>66</td><td>CAMPOS-INCESA</td><td>CASTELLA LLEÓ</td></tr></table> <br> Cap de l´Equip: RAFAEL GARCIA NAVAS<br> Plana oficial de la <a href=http://www.run.nl/>Cursa</a>

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.