BON RITME D’INSCRIPCIONS PEL CROSS DE L’AMETLLA DE MEROLA

0
2955

Tot i que el programa es va fer públic la darrera setmana de juliol, no es fins l’inici del mes de setembre, amb la tornada a la normalitat, quan el gruix de les inscripcions es realitzen. Tot i així, el ritme actual d’inscripcions es força alt i per tan cal preveure una altísima participació. Des de l’organització volem fer una crida a tots els que teniu previst estar present el 12 de setembre a l’Ametlla de Merola, per tal de que no espereu l’ultim dia per formalitzar la inscripció. La forma més rápida es fer-ho per internet, des de la pàgina www.ametllademerola.com. Com sempre es pot rebre qualsevol tipus d’informació als telèfons 93 8390556 i al 655751396. Recordem que el Cross de l’Ametlla de Merola es disputa el proper 12 de setembre de 2004. Com l’any passat es celebren 3 curses, una de 5.000 metres que té prevista la sortida a les 09:30, una de 1.200 metres que surtirà 10 minuts després i finalment la cursa sènior que té com a hora de sortida les 10:30. Aquesta cursa sènior va ser guanyada l’any passat pels atletes del F.C. Barcelona, Pol Guillem i Rosa Ma. Morató, tot i que cap d’ells va poder superar els récords de la prova que estan en mans de Javier Cortés Huete que va establir una marca de 30’27” l’any 1996, i de Núria Pastor Amoros que enguany ferà 10 anys que va deixar el crono en 36’30”.| L´organització té actualment problemes amb l´estat del circuit, ja que una part del traçat que va des de l´Ametlla fins al riu, i que es va reclamar des de l´inici del projecte de l´autovia Sallent-l´Ametlla, no està encara acabat. Des de l´AV de l´Ametlla es porta més de 3 mesos perseguint que s´acabi el camí, però de moment només han estat bones paraules, però a l´hora de la veritat res de res. Fins i tot el Director General de Carreteres, Sr. Follia es va comprometre a intervenir-hi, però de moment el més calent a l´aiguera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.