BON RITME D’INSCRIPCIONS PEL CROSS DE L’AMETLLA DE MEROLA

0
1936

Tot i que el programa es va fer públic la darrera setmana de juliol, no es fins l’inici del mes de setembre, amb la tornada a la normalitat, quan el gruix de les inscripcions es realitzen. Tot i així, el ritme actual d’inscripcions es força alt i per tan cal preveure una altísima participació. Des de l’organització volem fer una crida a tots els que teniu previst estar present el 12 de setembre a l’Ametlla de Merola, per tal de que no espereu l’ultim dia per formalitzar la inscripció. La forma més rápida es fer-ho per internet, des de la pàgina www.ametllademerola.com. Com sempre es pot rebre qualsevol tipus d’informació als telèfons 93 8390556 i al 655751396. Recordem que el Cross de l’Ametlla de Merola es disputa el proper 12 de setembre de 2004. Com l’any passat es celebren 3 curses, una de 5.000 metres que té prevista la sortida a les 09:30, una de 1.200 metres que surtirà 10 minuts després i finalment la cursa sènior que té com a hora de sortida les 10:30. Aquesta cursa sènior va ser guanyada l’any passat pels atletes del F.C. Barcelona, Pol Guillem i Rosa Ma. Morató, tot i que cap d’ells va poder superar els récords de la prova que estan en mans de Javier Cortés Huete que va establir una marca de 30’27” l’any 1996, i de Núria Pastor Amoros que enguany ferà 10 anys que va deixar el crono en 36’30”.| L´organització té actualment problemes amb l´estat del circuit, ja que una part del traçat que va des de l´Ametlla fins al riu, i que es va reclamar des de l´inici del projecte de l´autovia Sallent-l´Ametlla, no està encara acabat. Des de l´AV de l´Ametlla es porta més de 3 mesos perseguint que s´acabi el camí, però de moment només han estat bones paraules, però a l´hora de la veritat res de res. Fins i tot el Director General de Carreteres, Sr. Follia es va comprometre a intervenir-hi, però de moment el més calent a l´aiguera.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.