Jordi Cruz Sánchez i Isabel Eizmendi Pérez, guanyadors de la 26èna edició de la Cursa Popular de Festa Major de Sabadell

0
313

El guanyador masculí ha estat Jordi Cruz Sánchez, de la Joventut Atlètica de Sabadell, amb un temps de 24 minuts i 20 segons. Pel que fa a la categoria femenina la guanyadora ha sigut Isabel Eizmendi Pérez, del Futbol Club Barcelona, que ha fet el recorregut en 26 minuts i 21 segons . A la web de <a href="http://www.sabadell.net">l´Ajuntament de Sabadell</A> podreu consultar la Taula de classificació de la 26ª Cursa Popular de la Festa Major de Sabadell i, els afortunats que heu finalitzat la cursa, <a href="http://www.sabadell.net/websajsab/cursaFM/cursa.asp">obtenir el diploma</A> de participació.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.