Benito Ojeda i Eva Jiménez guanyen a Matadepera el Campionat de Catalunya de 10k

0
492

Benito Ojeda, corredor del Fila Team, ha estat el guanyador de la Cursa Popular de Matadepera – Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta. L’atleta de Barberà del Vallès s’ha imposat a l’esprint a Manuel Fernándes Pita, corredor portuguès amb residència andorrana i atleta també del Fila Team. D’aquesta manera, Ojeda ha obtingut un temps de 31 minuts i 28 segons, mentre que Fernándes Pita ha entrat tres segons després que l’atleta vallesà. | Candidats clars Els favorits han ensenyat de bon principi les seves cartes, i ja en els primers quilòmetres de la cursa s’ha format un petit grup de corredors format per Ojeda, Fernándes Pita, Daniel Herrera (California Sports) i Marc Otero (Fila Team), entre d’altres. No obstant, aquest últim ha començat a perdre força i això ha propiciat que Ojeda, Pita i Herrera encapçalessin la cursa de manera incontestable. Més endavant ha estat el xilè del California Sports qui no ha pogut aguantar el ritme i això ha propiciat que la victòria s’hagués de decidir entre Ojeda i Pita. D’aquesta manera, ha estat l’atleta de Barberà el que s’ha imposat a l’esprint, demostrant que es troba en un excel•lent moment de forma. Cal tenir en compte que fa dos mesos Ojeda es va adjudicar la XXVº Cursa de la Festa Major de Terrassa. Després del duel per la victòria, David Marsol (Club Atlètic Vic) ha entrat en tercera posició amb un temps de 32 minuts i catorze segons, mentre que el xilè Daniel Herrera ha quedat quart, amb un registre de 32 minuts i dinou segons. El millor atleta local en categoria masculina ha estat Marc Otero, un corredor que ha entrat sisè en la classificació absoluta. El bon moment d’Eva Jiménez Pel que fa a la categoria femenina, la corredora Eva Jiménez ha estat la guanyadora. L’atleta del F.C Barcelona ha recorregut els 10 quilòmetres del circuit en 37 minuts, evidenciant que es troba en un estat de forma molt bo. La segona classificada ha estat Encarna Garcia (Club Atlètic Vic), amb un temps de 37 minuts i 25 segons, mentre que Carme Ballesteros ha entrat en tercera posició amb un registre de 38 minuts i dos segons. La millor corredora matadeperenca ha estat Alba Gutés, que ha creuat la línia d’arribada en la posició 212 de la seva categoria. Cal destacar la victòria de David Fernández (FC Barcelona) en categoria infantil. Aquest jove talent també va guanyar amb autoritat la XXV Cursa de la Festa Major de Terrassa i demostra que serà un corredor a tenir en compte en el futur. La participació ha estat més alta que en l’edició anterior, amb 678 participants. D’aquesta manera, s’ha superat amb escreix la xifra de l’any passat, que es va quedar en els 600 participants.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.