Cursa Popular de Sabadell

0
332

Les tradicionals cites esportives de la Festa Major es presenten enguany amb una sèrie de canvis. Pel que fa a la cursa popular, que es farà el diumenge 5 de setembre, a 2/4 d’11 del matí, ha modificat el seu recorregut. Enguany, el circuit és d’uns 8 quilòmetres i transcorre pels carrers següents: sortida de la pl. del Dr. Robert, Rambla, av. de Barberà, pg. d’Espronceda, c. de Goya, pg. del Comerç, ctra. de Barcelona, ctra. de Terrassa, rda. de Ponent, pl. de Catalunya, rda. de Zamenhof, via de Massagué, pg. de la Plaça Major i arribada a la pl. del Dr. Robert. A més aquest any els participants s’ han inscrit a la cursa des de casa a través d’<a href="https://www.sabadell.net/tramits/principal.asp?idtr=114">Internet</a>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.