Matadepera es volca amb la festa de presentació de la Cursa Popular de Matadepera, Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta

0
357

El passat dimecres 25 d’agost els matadeperencs van poder gaudir de la festa de presentació de la Cursa Popular de Matadepera – Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta. L’acte va tenir lloc al Casal de Cultura de la localitat i va aplegar a més de cent persones, entre les que es trobaven diverses autoritats de Matadepera i atletes de renom com Benito Ojeda, Cortés Huete, Marc Otero o Eva Jiménez. En aquesta festa es va presentar el circuit de la cursa i també es van remarcar altres detalls tècnics d’aquest campionat de Catalunya. A més, també cal destacar els parlaments de l’alcalde del poble, Jordi Gregori, de l’atleta Eva Jimenez i de David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. L’acte va estar rodejat d’un ambient festiu i distès, i la gent va poder disfrutar de bona música i d’un aperitiu per celebrar un esdeveniment esportiu d’aquest tipus. D’aquesta manera, el proper 4 de setembre –dissabte- es disputarà la Cursa Popular de Matadepera – Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta..| La sortida tindrà lloc al Pavelló Municipal de Matadepera (carrer Enric Genescà) a les 18.30 i els atletes hauran de completar dues voltes a un circuit de cinc quilòmetres que transcorrerà pels principals carrers del poble vallesà. Tot i que la cursa és de caràcter popular –oberta a tothom que hi vulgui participar-, només optaran a la victòria oficial aquells corredors catalans que estiguin federats per la Federació Catalana d’Atletisme. També els més menuts podran demostrar les seves qualitats atlètiques en una cursa d’un quilòmetre i mig que es disputarà mitja hora abans – a les sis de la tarda- que la carrera absoluta. Com és habitual, l’organització vol premiar a tots els atletes que participin a la cursa i d’aquesta manera s’obsequiarà amb una samarreta i altres detalls als corredors que creuin la línia d’arribada. L’any passat, més de 600 corredors es van inscriure a la cursa de Matadepera, tot i que aquesta xifra s’incrementarà considerablement en l’edició d’aquest any.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.