Matadepera es volca amb la festa de presentació de la Cursa Popular de Matadepera, Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta

0
464

El passat dimecres 25 d’agost els matadeperencs van poder gaudir de la festa de presentació de la Cursa Popular de Matadepera – Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta. L’acte va tenir lloc al Casal de Cultura de la localitat i va aplegar a més de cent persones, entre les que es trobaven diverses autoritats de Matadepera i atletes de renom com Benito Ojeda, Cortés Huete, Marc Otero o Eva Jiménez. En aquesta festa es va presentar el circuit de la cursa i també es van remarcar altres detalls tècnics d’aquest campionat de Catalunya. A més, també cal destacar els parlaments de l’alcalde del poble, Jordi Gregori, de l’atleta Eva Jimenez i de David Otero, president de l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa. L’acte va estar rodejat d’un ambient festiu i distès, i la gent va poder disfrutar de bona música i d’un aperitiu per celebrar un esdeveniment esportiu d’aquest tipus. D’aquesta manera, el proper 4 de setembre –dissabte- es disputarà la Cursa Popular de Matadepera – Campionat de Catalunya de 10 quilòmetres en ruta..| La sortida tindrà lloc al Pavelló Municipal de Matadepera (carrer Enric Genescà) a les 18.30 i els atletes hauran de completar dues voltes a un circuit de cinc quilòmetres que transcorrerà pels principals carrers del poble vallesà. Tot i que la cursa és de caràcter popular –oberta a tothom que hi vulgui participar-, només optaran a la victòria oficial aquells corredors catalans que estiguin federats per la Federació Catalana d’Atletisme. També els més menuts podran demostrar les seves qualitats atlètiques en una cursa d’un quilòmetre i mig que es disputarà mitja hora abans – a les sis de la tarda- que la carrera absoluta. Com és habitual, l’organització vol premiar a tots els atletes que participin a la cursa i d’aquesta manera s’obsequiarà amb una samarreta i altres detalls als corredors que creuin la línia d’arribada. L’any passat, més de 600 corredors es van inscriure a la cursa de Matadepera, tot i que aquesta xifra s’incrementarà considerablement en l’edició d’aquest any.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.