L´edició 2004 de la Mitja Marató de les Valls d´Andorra queda suspesa

0
521

La Junta Directiva del CAVA informa que finalment ha hagut de prendre la decissió de no organitzar la propera edició de la nostra Mitja Marató, que estava prevista pel proper dia 19 de setembre del 2004. El motiu pel qual s’ha prés aquesta decissió, ve donat a que en diversos trams del circuit encara s’estan duent a terme obres de millora importants i les autoritats corresponents ens han desaconsellat de fer-la, ja que, ni ells ni nosaltres, podem garantir la seguretat dels participants. Ens sap molt greu haver hagut de prendre aquesta decissió, però ha estat el millor en vistes a l’estat en què es troben aquestos trams del circuit. Esperem que de cara a la propera temporada ja poguem organitzar aquesta reconeguda prova amb total normalitat. Pel moment una salutació molt cordial a tots i fins una altra ocasió.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.