15a Montserrat-Reus

0
470

La Secció Excta. del Club de Futbol Reddis organitza la 15 edició de la Montserrat-Reus el proper cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Aquesta prova, de 100 km, és la més llarga de la Copa Catalana de Marxes de Resistència de la FEEC. La sortida de la Montserrat-Reus es donarà el dissabte 4 de setembre a les 12:00 del migdia de Collbató. L´objectiu de la marxa és realitzar el recorregut de 100 km en menys de 24 hores. L´itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques les del GR 172 i del PR C-1. En els trams més dubtosos hi haurà una senyalització addicional amb sagetes i cintes. Les inscripcions es podran fer a partir del 19 d´agost al local de l´entitat organitzadora fins al dia 2 de setembre de les 20:00 a les 22:00h. També es podran fer mitjançant ingrés bancari a La Caixa al c.c. 2100 0581 71 0200244480. Els que facin el pagament bancari hauran de justificar-ho mitjançant el resguard d´ingrés individual (no pas de grup) i presentar el full d´inscripció degudament complimentat. Els que estiguin federats hauran de presentar la llicència de l´any.| Els drets d´inscripció seran de 25 euros per als participants no federats i de 20 euros per als titulars de la llicència federativa de la FEEC de l´any en curs o altres federacions de la UIAA amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. Els socis de l´entitat tindran un descompte de 8 euros sobre la modalitat que els correspongui (federats o no federats). L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després del 2 de setembre. En cas d´acceptació els drets seran de 26,50 euros. La inscripció inclou avituallament en cinc punts de l´itinerari, assegurança d´accidents, samarreta commemorativa i premi a tots els classificats. En el moment de formalitzar la inscripció es lliurarà als participants una descripció esquemàtica de l´itinerari en la qual constarà la situació dels diferents controls. Hi haurà un servei d´autocar que sortirà de La Palma de Reus a les 8:30 del dissabte 4 de setembre que traslladarà als participants fins a la sortida a Collbató. El preu del viatge serà de 11 euros. Les places són limitades. També hi haurà servei de transport d´equipatge gratuït als diferents controls. Qui abandoni la prova haurà de comunicar-ho al control més pròxim o trucar al 610 30 39 25. Més informació: CLUB DE FUTBOL REDDIS (SEC. EXCTA.) Camp de Futbol Reddis (Mas Tallapedra) Crta. Tarragona s/n 43205 – Reus Telèfon mòbil: 610 30 39 25 Fax: 977 75 43 51

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.