15a Montserrat-Reus

0
568

La Secció Excta. del Club de Futbol Reddis organitza la 15 edició de la Montserrat-Reus el proper cap de setmana del 4 i 5 de setembre. Aquesta prova, de 100 km, és la més llarga de la Copa Catalana de Marxes de Resistència de la FEEC. La sortida de la Montserrat-Reus es donarà el dissabte 4 de setembre a les 12:00 del migdia de Collbató. L´objectiu de la marxa és realitzar el recorregut de 100 km en menys de 24 hores. L´itinerari estarà totalment senyalitzat amb marques les del GR 172 i del PR C-1. En els trams més dubtosos hi haurà una senyalització addicional amb sagetes i cintes. Les inscripcions es podran fer a partir del 19 d´agost al local de l´entitat organitzadora fins al dia 2 de setembre de les 20:00 a les 22:00h. També es podran fer mitjançant ingrés bancari a La Caixa al c.c. 2100 0581 71 0200244480. Els que facin el pagament bancari hauran de justificar-ho mitjançant el resguard d´ingrés individual (no pas de grup) i presentar el full d´inscripció degudament complimentat. Els que estiguin federats hauran de presentar la llicència de l´any.| Els drets d´inscripció seran de 25 euros per als participants no federats i de 20 euros per als titulars de la llicència federativa de la FEEC de l´any en curs o altres federacions de la UIAA amb conveni de reciprocitat amb la FEEC. Els socis de l´entitat tindran un descompte de 8 euros sobre la modalitat que els correspongui (federats o no federats). L´organització es reserva la facultat d´admetre inscripcions després del 2 de setembre. En cas d´acceptació els drets seran de 26,50 euros. La inscripció inclou avituallament en cinc punts de l´itinerari, assegurança d´accidents, samarreta commemorativa i premi a tots els classificats. En el moment de formalitzar la inscripció es lliurarà als participants una descripció esquemàtica de l´itinerari en la qual constarà la situació dels diferents controls. Hi haurà un servei d´autocar que sortirà de La Palma de Reus a les 8:30 del dissabte 4 de setembre que traslladarà als participants fins a la sortida a Collbató. El preu del viatge serà de 11 euros. Les places són limitades. També hi haurà servei de transport d´equipatge gratuït als diferents controls. Qui abandoni la prova haurà de comunicar-ho al control més pròxim o trucar al 610 30 39 25. Més informació: CLUB DE FUTBOL REDDIS (SEC. EXCTA.) Camp de Futbol Reddis (Mas Tallapedra) Crta. Tarragona s/n 43205 – Reus Telèfon mòbil: 610 30 39 25 Fax: 977 75 43 51

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.