I Marató de Muntanya de Berga i III Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà

0
322

El dia 5 de setembre l´Associació de Muntanyencs Berguedans i el Club Esquí Berguedà organitzen la I Marató de Muntanya de Berga, última prova puntuable per a la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya (Gran Premi Buff), i la III Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà, puntuable per a la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya FEEC. El recorregut de la prova de la Copa d´Espanya serà per la zona dels Rasos de Peguera, Serra d´Ensija i Serra de Queralt amb una distància de 42,360 km i un desnivell de 5.510m acumulats. El punt més alt de la prova serà el cim de la Gallina Pelada (Cap Llizet) de 2.327m. El temps màxim per a realitzar la Marató serà de 8 hores. La prova de la Copa Catalana es disputarà per la zona dels Rasos de Peguera i la Serra de Queralt amb una distància de 22,864 km i un desnivell acumulat de 3.016m. El punt més alt serà Els Rasos de Baix, a 2.036m. El temps màxim per a realitzar la cursa serà de 5 hores. | Les inscripcions es poden fer: – Per internet a www.tandemesports.com fins al dia 2 de setembre (opció recomanada per l´organització) – Per fax al 93 821 43 37 fins el 2 de setembre a les 22:00h. Cal enviar el full d´inscripció – Personalment el dia 4 de setembre al pavelló de Suècia, al punt de recollida de dorsals El mateix dia de la cursa no es faran inscripcions. Les inscripcions es tancaran quan s´arribi als 300 participants a cada una de les proves. Els preus d´inscripció seran fins al dia 2 de setembre de 18 euros (federats) i 24 euros (no federats) per a la Copa d´Espanya i de 12 euros (federats) i 18 euros (no federats) per a la Copa Catalana. El dia 4 de setembre seran de 24 euros (federats) i 30 euros (no federats) a la Copa d´Espanya i de 18 euros (federats) i 24 euros (no federats) a la Copa Catalana. Els socis de les entitats organitzadores tindran un descompte de 3 euros. El dissabte 4 de setembre de 17:30 a 19:30h es farà l´entrega de dorsals al Pavelló de Suècia a Berga. Després es farà la primera reunió informativa. El mateix dia de la cursa, el diumenge 5 de setembre, de 6:30 a 7:40h també es farà entrega de dorsals al punt de sortida. Després es farà una segona reunió informativa i a les 8:00h es donarà la sortida. L´entrega de premis de la Copa Catalana serà a les 11:45h i la de la Copa d´Espanya a les 13:45h. Per a les dues curses, l´organització podrà demanar, si ho creu necessari, un material mínim com malles, ulleres de sol, guants, jaqueta i paravent. Més informació: TANDEM ESPORTS www.tandemesports.com ASS.MUNTANYENCS BERGUEDANS APARTAT 100 08600 – Berga Telèfon fixe: 93 822 10 72 gatsaule@wanadoo.es www.92km.com CLUB ESQUÍ BERGUEDÀ (SE) Pío Baroja 6, baixos 08600 – Berga Telèfon i fax: 93 821 16 74 clubesqui@terra.es www.clubesquibergueda.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.