I Marató de Muntanya de Berga i III Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà

0
470

El dia 5 de setembre l´Associació de Muntanyencs Berguedans i el Club Esquí Berguedà organitzen la I Marató de Muntanya de Berga, última prova puntuable per a la Copa d´Espanya de Curses de Muntanya (Gran Premi Buff), i la III Cursa d´Alta Muntanya del Berguedà, puntuable per a la Copa Catalana de Curses d´Alta Muntanya FEEC. El recorregut de la prova de la Copa d´Espanya serà per la zona dels Rasos de Peguera, Serra d´Ensija i Serra de Queralt amb una distància de 42,360 km i un desnivell de 5.510m acumulats. El punt més alt de la prova serà el cim de la Gallina Pelada (Cap Llizet) de 2.327m. El temps màxim per a realitzar la Marató serà de 8 hores. La prova de la Copa Catalana es disputarà per la zona dels Rasos de Peguera i la Serra de Queralt amb una distància de 22,864 km i un desnivell acumulat de 3.016m. El punt més alt serà Els Rasos de Baix, a 2.036m. El temps màxim per a realitzar la cursa serà de 5 hores. | Les inscripcions es poden fer: – Per internet a www.tandemesports.com fins al dia 2 de setembre (opció recomanada per l´organització) – Per fax al 93 821 43 37 fins el 2 de setembre a les 22:00h. Cal enviar el full d´inscripció – Personalment el dia 4 de setembre al pavelló de Suècia, al punt de recollida de dorsals El mateix dia de la cursa no es faran inscripcions. Les inscripcions es tancaran quan s´arribi als 300 participants a cada una de les proves. Els preus d´inscripció seran fins al dia 2 de setembre de 18 euros (federats) i 24 euros (no federats) per a la Copa d´Espanya i de 12 euros (federats) i 18 euros (no federats) per a la Copa Catalana. El dia 4 de setembre seran de 24 euros (federats) i 30 euros (no federats) a la Copa d´Espanya i de 18 euros (federats) i 24 euros (no federats) a la Copa Catalana. Els socis de les entitats organitzadores tindran un descompte de 3 euros. El dissabte 4 de setembre de 17:30 a 19:30h es farà l´entrega de dorsals al Pavelló de Suècia a Berga. Després es farà la primera reunió informativa. El mateix dia de la cursa, el diumenge 5 de setembre, de 6:30 a 7:40h també es farà entrega de dorsals al punt de sortida. Després es farà una segona reunió informativa i a les 8:00h es donarà la sortida. L´entrega de premis de la Copa Catalana serà a les 11:45h i la de la Copa d´Espanya a les 13:45h. Per a les dues curses, l´organització podrà demanar, si ho creu necessari, un material mínim com malles, ulleres de sol, guants, jaqueta i paravent. Més informació: TANDEM ESPORTS www.tandemesports.com ASS.MUNTANYENCS BERGUEDANS APARTAT 100 08600 – Berga Telèfon fixe: 93 822 10 72 gatsaule@wanadoo.es www.92km.com CLUB ESQUÍ BERGUEDÀ (SE) Pío Baroja 6, baixos 08600 – Berga Telèfon i fax: 93 821 16 74 clubesqui@terra.es www.clubesquibergueda.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.