Cursa Popular de Matadepera 2.004

0
462

El proper 4 de setembre –dissabte- es disputarà la Cursa Popular de Matadepera 2.004 – Campionat de Catalunya de deu quilòmetres en ruta. Cal tenir en compte que tot i el caràcter oficial de l’esdeveniment, la carrera estarà oberta a tothom que hi vulgui participar –la inscripció és totalment gratuïta -. No obstant, només podran optar a premi aquells corredors catalans que estiguin inscrits en la Federació Catalana d’Atletisme. El tret de sortida el donaran els més menuts, que disputaran una cursa d’un quilòmetre i mig a partir de les 18:30. D’aquesta manera, per mitjà d’un petit circuit, es podrà veure quins seran els joves talents que donaran èxits al nostre atletisme el dia de demà. D’altra banda, la cursa dels adults començarà mitja hora més tard, a les set de la tarda, amb un recorregut de deu quilòmetres que transcorrerà pels principals carrers de Matadepera. La sortida, tant de la cursa infantil com la d’adults, tindrà lloc al carrer Enric Genescà, a l’alçada del Pavelló Municipal de la localitat.| L’organització, d’acord amb el seu tarannà, premiarà l’esforç de tots els atletes, obsequiant amb un regal a tots els participants que disputin aquesta carrera. L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa (AEMMT) ha organitzat les cinc darreres edicions d’aquesta cursa, aportant una continuïtat i una estabilitat a la carrera (veure quadre comparatiu a la pàgina següent). Cal tenir en compte que prèviament es van disputar quinze edicions d’aquesta cursa amb un índex de participació bastant baix, no superior als 60 inscrits. D’aquesta manera, l’AEMMT vol potenciar la pràctica de l’atletisme en una localitat on no hi ha cap club atlètic, tot i que Matadepera és un dels llocs preferits per corredors de diversos punts per entrenar-se.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.