100 ANYS DE LA MATAGALLS-MONTSERRAT DE MOSSEN JAUME OLIVERES

0
459

Enguany fara 100 anys que Mossen Jaume Oliveres va realitzar per primer cop la Travessa mes important del nostre pais denominada "FESTA DE L?EXCURSIONISME CATALA" Aquesta festa en la seva versió moderna fara la 25ena edició amb un reconeixament tan nacional com internacional marca la pauta en quand a la quantitat, qualitat i nombre de participans que amb un recorregut de mes de 83 kms i quasi 7.000 metres de desnivell cada dia es finalitzada per mes esportistes demostrant l´evolucio dels mateixos en quan a entrenament i per tan a resistencia. Amb aquesta celebració en agradaria comptar amb el vostre suport i ens ajudeu a difondre entre tots els afeccionats als esports de natura, resistencia aquesta festa que es la de tots. El club Excursionista de Gracia un cop mes te a punt tot els seu equip de socis per tal de que tot el mon esportiste gaudeixi de aquesta singular activitat que es la de tots.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.