Cursa Popular d´Orrius 2004

0
552

Amb puntualitat, a les set de la tarda van sortir els 122 caminants, per fer el mateix recorregut que els 255 corredors, que van sortir a dos quarts de vuit. La cursa puja per la carretera que va en direcció a la Roca, gairebe dos km de pujada, que ja va decidir les posicions finals. El primer en creuar la meta va ser l´Enrique Luque (el podeu veure a la foto de sortida amb el pitral 57) de l´A.A.Catalunya, a casi un minut del record de la prova, que ell mateix va establir l´any pasat. El van perseguir en David Serra del C.A.Cerdanyola i en Jose Luis Cano, triatleta del C.N.Mataró. En dones la Louise Brown, de l´A.A.C. va pulveritzar el record de la Maria Tió de l´any 90(41´51") fins deixar-lo en 40´05" Enguany a mes del record femeni, s´ha batut el record de participació. A l´arribada els clasics pressecs, sindria, actimel, una planta i un d´obsequi. Per un malentés entre els responsables de l´ajuntament, les dutxes s´han obert molt mes tard del compte, aprofitem per demanar disculpes i desitjar que no torni a pasar en properes edicions.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.