Cursa Popular d´Orrius 2004

0
346

Amb puntualitat, a les set de la tarda van sortir els 122 caminants, per fer el mateix recorregut que els 255 corredors, que van sortir a dos quarts de vuit. La cursa puja per la carretera que va en direcció a la Roca, gairebe dos km de pujada, que ja va decidir les posicions finals. El primer en creuar la meta va ser l´Enrique Luque (el podeu veure a la foto de sortida amb el pitral 57) de l´A.A.Catalunya, a casi un minut del record de la prova, que ell mateix va establir l´any pasat. El van perseguir en David Serra del C.A.Cerdanyola i en Jose Luis Cano, triatleta del C.N.Mataró. En dones la Louise Brown, de l´A.A.C. va pulveritzar el record de la Maria Tió de l´any 90(41´51") fins deixar-lo en 40´05" Enguany a mes del record femeni, s´ha batut el record de participació. A l´arribada els clasics pressecs, sindria, actimel, una planta i un d´obsequi. Per un malentés entre els responsables de l´ajuntament, les dutxes s´han obert molt mes tard del compte, aprofitem per demanar disculpes i desitjar que no torni a pasar en properes edicions.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.