Gavà acollirà la marató de Barcelona

0
10908

La nova Marató es farà a Gavà, el dia 13 de març del 2005 aprofitant el recorregut de la mitja marató d´aquesta localitat al qual es faran dues voltes. L´Ajuntament de Gavà ha fet un gran esforç per acollir la nova marató, que encara no té nom oficial. L´acord, que serà per 3 anys, el firmaran al setembre l´Ajuntament de Gavà, les empreses Grau i Barrau i Chip Timming, i compta amb el suport total de la Federació Catalana d´Atletisme. La marató no afectarà la mitja de Gavà, que es disputarà just un mes abans, el 13 de febrer.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.