Roger Roca prepara atletes per la Marató de Donosti 2004

0
452

Bon dia Maratonians!!! Sóc el Roger Roca i em faré càrrec de la vostra preparació per a la Marató de Donosti del 28 de novembre d´enguany. Espero que tots estigueu tan il·lusionats com jo amb aquesta nova aventura i intentaré ajudar-vos a millorar les vostres marques o si més no a disfrutar del patiment que significa preparar i córrer una marató. Jo tinc un parell d´experiències en aquesta prova i he viscut les dues cares de la moneda: la gran satisfacció de poder acabar-la i la gran decepció de ser derrotat i haver de plegar. Des d´aquí us encoratjo fermament a realitzar l´entrenament i jo, personalment, us ajudaré amb tot el què estigui a les meves mans. Us agrairia m´enviessiu les vostres dades (nom i cognoms,edat, alçada, pes, marques personal, club, etc.) per anar fent una llista de tots els que finalment seguireu el pla. Indubtablement, "com més serem més riurem", per tant feu el possible per animar als vostres companys i companyes a que s´apuntin a aquesta nova aventura. L´entrenament començarà el 23 d´agost i farem 14 setmanes (suficient per preparar una marató), però les quatre setmanes que queden fins a començar us recomano: – Del 26 de juliol al 8 d´agost, VACANCES, aprofiteu per fer tot allò que no podreu fer mentre prepareu la marató ,està amb la família, amics, companys, anar de festa, practicar qualsevol tipus d´esport, etc. l´entrenament de la marató és molt obsesiu i et fa deixar de banda moltes altres coses! – Del 9 als 22 d´agost, rodar de forma progressiva, de 3 a 5 dies setmanals, començant amb 30´ i cada entrenament fer-ne 5´ més, màxim 50´, a ritme molt suau. Bé, fins aviat!!! SALUT i KM

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.