En Paris Canals està muntant un grupet per entrenar i anar plegats als 100qm de Cantàbria

0
1256

En Paris Canals està muntant un grupet per entrenar i anar plegats als 100qm de Cantàbria d´enguany "Bé amics, fa dos anys 15 catalans vam acudir als 100 km de Cantàbria, que en aquella ocasió també va ser campionat estatal. Aquest any he sentit veus que es vol acudir també en forma d´expedició catalana a la prova càntabra Bé, us recordo que manquen 10 setmanes i encara esteu a temps de preparar-la. Us animeu? Si voleu us puc passar un entrenament de supervivència per acabar els 100 kms en més o menys bones condicions en funció del temps que entreneu. ja em direu quelcom.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.