15 MILLA URBANA DEL PASSEIG-VALLS

0
348

La 15ª MILLA URBANA DEL PASSEIG es portarà a terme el proper dia 4 d’Agost, a les 19 hores. Organitzat pel PATRONAT MUNICIPAL D´ESPORTS i el FORNAS ATLETIC CLUB VALLS I ALT CAMP (FACVAC). La realització de la mateixa, no és més que per promocionar l´atletisme a tots els nivells. L´inscripció és gratuïta. La Cursa és oberta a tothom, sense distinció de categoria, sexe o nació. Circuit urbà, pel Passeig de l´Estació. Premis per categories, als TRES primers classificats. Premi sorpresa als TRES primers classificats de la categoria absoluta, tant en categoria masculina com femenina. |

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.