CAMPIONAT D´ESPANYA ABSOLUT

0
633

Aquest cap de setmana es celebrarà el LXXXIVè Campionat d’Espanya Absolut a l’Estadi Mediterrani d’Almeria. Més d’un centenar d’atletes catalans participaran en aquest campionat estatal que significa també la principal prova de selecció per a participar en els Jocs Olímpics d’Atenes. Destaca la presència d’atletes catalans com Jordi Mayoral (GEiEG), actual campió de 200 metres i amb set títols aconseguits. Reyes Estévez (CD. Nike B.) en 1.500 m, campió en dos ocasions, sempre favorit pel títol. Miquel Quesada (FCB) recent recordista català en 800 metres i que ja ha obtingut mínima A pels Jocs d’Atenes. Carles Castillejos (Integra 2), amb mínima A, i Nacho Càceres (FCB) amb mínima B, en 5.000 metres, buscaran una plaça pels Jocs en una prova on hi ha molts atletes candidats per tres places olímpiques. El mateix problema tindrà José Luís Blanco (GEiEG) en 3.000 m obstacles, amb mínima A, però amb molta competència per tres places. Javier Vega (FCB) en 110 m tanques. El jove Pablo Martínez (FCB) en 400 m tanques. Albert Pujades (AAC) en salt d’alçada, Roger Noguera (C. D. Lleida) en salt amb perxa. El jove Pere Joseph (FCB) i Eduard Pérez (FCB) en triple salt. El recordman estatal Moisès Campeny (FCB) en llançament de martell, campió en les cinc últimes edicions, que tindrà com a principals rivals els catalans Joan Bea (FCB) i el veterà Anton Mª Godall (Integra 2). José A. González (AAC) i David Sánchez (AAC) i Jesús Àngel Garcia Bragado (Canal Isabel II) en els 20 km marxa. | En dones destaca la presència de Carme Blay (VTiM), actual campiona i amb sis títols en el seu palmarès en els 100 metres, Montse Mas (FCB) en els 800 m gran revelació de la temporada. Natàlia Rodríguez (CA Adidas), actual campiona i gran favorita en 1.500 metres. Jacqueline Martín (FCB) i Judit Pla (Integra 2) en els 5.000 metres. La recordwoman estatal, Rosa Morató (FCB), en els 3.000 metres obstacles. Laia Forcadell (Integra 2) en els 400 m tanques. Estefania Guillena (AAC) en salt d’alçada. Berta Castells (AAC), també recordwoman d’Espanya i actual campiona en llançament de martell, Irache Quintanal (FCB) que està inscrita en llançament de pes i disc, i que recentment ha batut el rècord català de disc aconseguint la mínima olímpica. Gemma Pagès (GEiEG) en salt amb perxa. Les marxadores Maria Vasco (Playas de Jandía) i Beatriu Pascual (JAS) en els 10 km marxa, ja seleccionades pels Jocs Olímpics.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.