Última prova del Campionat Mundial de curses de Muntanya a Europa

0
348

Aquest diumenge dia 1 d´agost, amb la disputa de la Dolomites Skyrace, a la localitat italiana de Canazei, finalitzen les proves del Campionat del Món de curses de muntanya a Europa. Quedant només pendents les proves a disputar a USA i Malàisia. En aquesta prova també es veuran les possibilitats reals dels corredors de la Selecció Catalana, de fer un bon paper en el mundial d´enguany. En categoria de dones, un bon resultat de les corredores Ester Hernández i Anna Serra, els hi permetria poder disputar el títol mundial a l´actual líder del campionat l´italiana Emanuela Brizio. En categoria d´homes, el català Agustí Roc, necessita un bon resultat per seguir optant a revalidar el títol aconseguit en les dos darreres temporades, recordem que Agustí Roc, ara per ara només ha disputat una prova, ja que a la cursa del 4 de Luglio, va tenir que retirar-se per lesió. Esteve Canal, també cremarà les seves darreres oportunitats en la disputa d´aquesta cursa, un bon resultat li permetria, optar a la disputa d´una plaça en el podi final. | La Dolomites Skyrace té una distància de 22 quilòmetres, i un desnivell de pujada de 1.702 metres (des de Canazei a 1.450 metres d´alçada, fins el Piz Boè de 3.152 metres) i els mateixos de baixada. La cursa comptarà amb la presència dels corredors de les seleccions de Veneçuela i Colòmbia, així com una àmplia representació de bons corredors italians.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.