Última prova del Campionat Mundial de curses de Muntanya a Europa

0
424

Aquest diumenge dia 1 d´agost, amb la disputa de la Dolomites Skyrace, a la localitat italiana de Canazei, finalitzen les proves del Campionat del Món de curses de muntanya a Europa. Quedant només pendents les proves a disputar a USA i Malàisia. En aquesta prova també es veuran les possibilitats reals dels corredors de la Selecció Catalana, de fer un bon paper en el mundial d´enguany. En categoria de dones, un bon resultat de les corredores Ester Hernández i Anna Serra, els hi permetria poder disputar el títol mundial a l´actual líder del campionat l´italiana Emanuela Brizio. En categoria d´homes, el català Agustí Roc, necessita un bon resultat per seguir optant a revalidar el títol aconseguit en les dos darreres temporades, recordem que Agustí Roc, ara per ara només ha disputat una prova, ja que a la cursa del 4 de Luglio, va tenir que retirar-se per lesió. Esteve Canal, també cremarà les seves darreres oportunitats en la disputa d´aquesta cursa, un bon resultat li permetria, optar a la disputa d´una plaça en el podi final. | La Dolomites Skyrace té una distància de 22 quilòmetres, i un desnivell de pujada de 1.702 metres (des de Canazei a 1.450 metres d´alçada, fins el Piz Boè de 3.152 metres) i els mateixos de baixada. La cursa comptarà amb la presència dels corredors de les seleccions de Veneçuela i Colòmbia, així com una àmplia representació de bons corredors italians.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.