27a CURSA DE L’ESPLUGA: La cursa de l’Espluga vol batre enguany el record de participació

0
331

Aquest dissabte, 31 de juliol, arriba a la 27a edició la Cursa de l’Espluga, la cursa és una de les més antigues de Catalunya i també una de les més nombroses. Cada any molts atletes la disputen, tenint el seu rècord de participació en 845 atletes arribats, aconseguida a l’any 1997. Enguany les inscripcions estan superant les previsions i la organització espera poder superar aquesta xifra i acostar-se als 900. La Cursa de l’Espluga està organitzada pel Club Atlètic Espluguí comptant com a patrocinador principal l’Ajuntament de l’Espluga i la marca esportiva New Balance que a confiat en el bon fer de la cursa de l’Espluga, per tal de promocionar el seu material. La atenció al corredor popular és un dels objectius principals del C.A.E. i això ho intenten els més de 150 voluntaris que hi col·laboren. La cursa consta de 15 quilòmetres per asfalt, i el recorregut passa principalment per la carretera de Poblet-Prades, per paratges d’una gran bellesa, encara que també té una part del recorregut per dins de la població i pel Monestir. Importants corredors del nostre país i estrangers han participat a la nostra cursa, i el record l’ostenta el corredor kenyà Samuel Kimaio amb un temps de 46m 05s. aconseguida a la cursa de l’any 1999.| Més informació al telèfon 645 071 146, o la web http://www.caesplugui.org

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.