27a CURSA DE L’ESPLUGA: La cursa de l’Espluga vol batre enguany el record de participació

0
448

Aquest dissabte, 31 de juliol, arriba a la 27a edició la Cursa de l’Espluga, la cursa és una de les més antigues de Catalunya i també una de les més nombroses. Cada any molts atletes la disputen, tenint el seu rècord de participació en 845 atletes arribats, aconseguida a l’any 1997. Enguany les inscripcions estan superant les previsions i la organització espera poder superar aquesta xifra i acostar-se als 900. La Cursa de l’Espluga està organitzada pel Club Atlètic Espluguí comptant com a patrocinador principal l’Ajuntament de l’Espluga i la marca esportiva New Balance que a confiat en el bon fer de la cursa de l’Espluga, per tal de promocionar el seu material. La atenció al corredor popular és un dels objectius principals del C.A.E. i això ho intenten els més de 150 voluntaris que hi col·laboren. La cursa consta de 15 quilòmetres per asfalt, i el recorregut passa principalment per la carretera de Poblet-Prades, per paratges d’una gran bellesa, encara que també té una part del recorregut per dins de la població i pel Monestir. Importants corredors del nostre país i estrangers han participat a la nostra cursa, i el record l’ostenta el corredor kenyà Samuel Kimaio amb un temps de 46m 05s. aconseguida a la cursa de l’any 1999.| Més informació al telèfon 645 071 146, o la web http://www.caesplugui.org

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.