Trotamóns : Madrid València

0
521

Difícil etapa la de hui on la parella d´ultrafondistes de Benimaclet han tingut que "botar tanques metàliques i anar muntanya a través" per mantindre la direcció cap a la mar. Han tingut problemes en seguir l´autovia. Han fet "més qms del que tocaven per totes aquestes circumstàncies". Pepe està perfectament, però Julián ja ha notat molèsties als quàdriceps, cosa que ha sentit "sobre tot en botar tanques !!". Una altra etapa amb molta calor. Hui han arribat a 5 ó 6 qms de Tarancón, i demà pretenen apropar-se a Montalvo. Segons Pepe, "Quan arribem a Honrrubia s´estalviarem tots aquestos qms que fem de més, per què anirem per la carretera antiga." Hui han fet al voltant de 44-5 qms. Tots dos mantenen l´ànim, "gràcies a les telefonades de la família, i de companys de Trotamóns com les teues (Miquel) i Mares que també ens ha telefonat." Per últim Pepe vol "agraïr els ànims de Mario, Cristina i Cañorroto, que ens han dit que han escrit, moltes gràcies."

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.