Curses de muntanya, La Plagne 6000D SkyRace, quarta cita mundial per la selecció catalana

0
328

El proper diumenge dia 25 tindrà lloc la quinzena edició de la famosa 6000D, quarta prova puntuable per les Buff Skyrunner World Series. La cursa te un desnivell acumulat de 6.000 metres i 55 km. de recorregut, part del qual transcorre per la glacera de Bellecôte a més de 3.000 metres d´altura. L´actual campiona del món Teresa Forn, i Jordi Martin seran la representació de la selecció catalana de la FEEC que participarà a aquesta cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.