MÍTING DE MATARÓ

0
299

Aquest dimecres 21 de juliol es celebrarà l’XIè Míting Ciutat de Mataró, Memorial Teresa Mª Roca i José A. Estivill, a l’Estadi Municipal d’Atletisme de Mataró. Aquest esdeveniment atlètic està organitzat pel Centre Atlètic Laietània amb la col·laboració del Patronat Municipal d’Esports de Mataró. El festival atlètic començarà a partir de les cinc de la tarda i s’espera una participació d’alt nivell ja que aquesta prova representa una de les últimes importants abans del Campionat d’Espanya Absolut.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.