L´atletisme lleidatà, a un pas de la fusió

0
439

Els dos millors clubs lleidatans d´atletisme, el Carrefour Dominiques i el CA Lleida-UdL, tornen a estar molt a prop de concretar la seua fusió en una sola entitat després d´haver reprès les converses que van iniciar el passat mes d´abril. Representants dels dos clubs van tornar a reunir-se la setmana passada, després que les primeres negociacions quedessin en punt mort, i ara sembla que la fusió va pel bon camí definitivament. Segons ha pogut saber aquest diari, i malgrat l´hermetisme que mantenen les dos parts sobre aquest assumpte, existeix un principi d´acord en relació amb aspectes de l´organigrama de la futura entitat. Pel que fa al nombre de directius, tot i que encara no està paritat, tot i que una de les vice-presidències podria recaure en el Sícoris, ja que el Dominiques té firmat un conveni de col·laboració amb aquest club pel que fa a a la secció d´atletisme. La presidència serà rotatòria, amb una temporada al capdavant de l´entitat per a cada club, i primer ho serà el president del Carrefour Dominiques, Miquel Sanchiz. Pel que fa a l´organigrama esportiu, hi haurà una direcció tècnica bicèfala. L´actual director tècnic del Carrefour Dominiques, Antonio Cánovas, s´ocuparà en el nou club de l´equip masculí, i Joaquim Erta, el seu homòleg al CA Lleida-UdL, ho farà del femení. Un altre aspecte en què s´ha avançat és en el del nom de la futura entitat. Carrefour continuarà com a patrocinador principal i les denominacions que s´estudien són les d´Unió Atlètica o Associació Atlètica Carrefour Lleida. Pel que fa a la UdL, espónsor del CA Lleida, la seua continuïtat en el nou projecte dependrà de la seua implicació econòmica. Va començar abonant una mica més de 6.000 euros anuals i en l´últim any n´ha pagat 4.500.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.