L´atletisme lleidatà, a un pas de la fusió

0
353

Els dos millors clubs lleidatans d´atletisme, el Carrefour Dominiques i el CA Lleida-UdL, tornen a estar molt a prop de concretar la seua fusió en una sola entitat després d´haver reprès les converses que van iniciar el passat mes d´abril. Representants dels dos clubs van tornar a reunir-se la setmana passada, després que les primeres negociacions quedessin en punt mort, i ara sembla que la fusió va pel bon camí definitivament. Segons ha pogut saber aquest diari, i malgrat l´hermetisme que mantenen les dos parts sobre aquest assumpte, existeix un principi d´acord en relació amb aspectes de l´organigrama de la futura entitat. Pel que fa al nombre de directius, tot i que encara no està paritat, tot i que una de les vice-presidències podria recaure en el Sícoris, ja que el Dominiques té firmat un conveni de col·laboració amb aquest club pel que fa a a la secció d´atletisme. La presidència serà rotatòria, amb una temporada al capdavant de l´entitat per a cada club, i primer ho serà el president del Carrefour Dominiques, Miquel Sanchiz. Pel que fa a l´organigrama esportiu, hi haurà una direcció tècnica bicèfala. L´actual director tècnic del Carrefour Dominiques, Antonio Cánovas, s´ocuparà en el nou club de l´equip masculí, i Joaquim Erta, el seu homòleg al CA Lleida-UdL, ho farà del femení. Un altre aspecte en què s´ha avançat és en el del nom de la futura entitat. Carrefour continuarà com a patrocinador principal i les denominacions que s´estudien són les d´Unió Atlètica o Associació Atlètica Carrefour Lleida. Pel que fa a la UdL, espónsor del CA Lleida, la seua continuïtat en el nou projecte dependrà de la seua implicació econòmica. Va començar abonant una mica més de 6.000 euros anuals i en l´últim any n´ha pagat 4.500.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.