El Campionat d´Espanya de 10.000 metres en Pista es disputa a Mataró

0
454

Aquest divendres es disputa a Mataró el Campionat d´Espanaya de 10.000 metres en Pista. La tradició atlètica de Matarò és de les més antigues de Catalunya i Espanya per aquest motiu és un orgull per G.A. LLUÏSOS MATARÓ, poder acollir aquest gran aconteciment esportiu per segona vegada. La Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana han tingut a bé de concedirnos l’organització del Campionat d’Espanya d’Atletisme de 10.000 metres llisos en la categoria absoluta masculina i femenina. Es desitj de G.A. LLUÏSOS MATARÓ que tots els aficionats al atletisme podem veure els millors atletes de l’especialitat tant homes com dones, estará en joc ser Campions d’Espanya i la oportunitat de classificarse per els XXV JOCS OLIMPICS d’Atenes, per aquest motiu pensen que podem gaudir d’una tarde-nit d’atletisme de altísim nivell. <br> <a href="http://www.galluisos.org/CAMPIONATD%5B1%5D.htm">HORARIS </A> – <A HREF="http://www.galluisos.org/HISTORIALDELSDARRESANYS%5B1%5D.htm"> HISTORIAL</A>.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.