El Campionat d´Espanya de 10.000 metres en Pista es disputa a Mataró

0
308

Aquest divendres es disputa a Mataró el Campionat d´Espanaya de 10.000 metres en Pista. La tradició atlètica de Matarò és de les més antigues de Catalunya i Espanya per aquest motiu és un orgull per G.A. LLUÏSOS MATARÓ, poder acollir aquest gran aconteciment esportiu per segona vegada. La Real Federación Española de Atletismo i la Federació Catalana han tingut a bé de concedirnos l’organització del Campionat d’Espanya d’Atletisme de 10.000 metres llisos en la categoria absoluta masculina i femenina. Es desitj de G.A. LLUÏSOS MATARÓ que tots els aficionats al atletisme podem veure els millors atletes de l’especialitat tant homes com dones, estará en joc ser Campions d’Espanya i la oportunitat de classificarse per els XXV JOCS OLIMPICS d’Atenes, per aquest motiu pensen que podem gaudir d’una tarde-nit d’atletisme de altísim nivell. <br> <a href="http://www.galluisos.org/CAMPIONATD%5B1%5D.htm">HORARIS </A> – <A HREF="http://www.galluisos.org/HISTORIALDELSDARRESANYS%5B1%5D.htm"> HISTORIAL</A>.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.