Èxit de participació a la XII Mitja Mararó de la Cursa del Llop 2004

0
305

Èxit de participació (120 atletes han pres la sortida) i amb un alt nivell. Els cinc primers han entrat amb menys de 1h 42´ (temps màxim per a optar als premis en metàl.lic) El primer ( Abdelghani El Hassany) del Dominiques de Lleida ha fet el rècord del nou recorregut homologat amb una marca de 1h 26´ 43´´ El segon ha estat l´Andrés Acuña del Fila amb 1h 29´ 51´´ i el tercer el Victor Gonzalo del Runners World amb 1h 34´ 06´.´ El quart i primer atleta de les Terres de l´Ebre ha estat en Kiko Martí, independent (nascut a Camarles), amb 1h 40´ 22´´ i el cinquè l´Ivan Aixalà del Reus Ploms amb 1h 41´ 05´´ En femines la guanyadora ha estat una atleta de les Terres de l´Ebre de Tortosa (Campredo), l´Ana Belén Balagué, amb una marca de 2h 20´ 57´´. La segona ha estat la Nuri Fortuny del Tarragona Fondistes amb 2h 22´ 56´´ i la tercera una altra atleta de Tortosa, l´Isabel Arasa, amb 2h 23´ 19´´.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.