Èxit de participació a la XII Mitja Mararó de la Cursa del Llop 2004

0
428

Èxit de participació (120 atletes han pres la sortida) i amb un alt nivell. Els cinc primers han entrat amb menys de 1h 42´ (temps màxim per a optar als premis en metàl.lic) El primer ( Abdelghani El Hassany) del Dominiques de Lleida ha fet el rècord del nou recorregut homologat amb una marca de 1h 26´ 43´´ El segon ha estat l´Andrés Acuña del Fila amb 1h 29´ 51´´ i el tercer el Victor Gonzalo del Runners World amb 1h 34´ 06´.´ El quart i primer atleta de les Terres de l´Ebre ha estat en Kiko Martí, independent (nascut a Camarles), amb 1h 40´ 22´´ i el cinquè l´Ivan Aixalà del Reus Ploms amb 1h 41´ 05´´ En femines la guanyadora ha estat una atleta de les Terres de l´Ebre de Tortosa (Campredo), l´Ana Belén Balagué, amb una marca de 2h 20´ 57´´. La segona ha estat la Nuri Fortuny del Tarragona Fondistes amb 2h 22´ 56´´ i la tercera una altra atleta de Tortosa, l´Isabel Arasa, amb 2h 23´ 19´´.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.