Marató per relleus de Mataró

0
453

El dissabte 17 a les set de la tarda, amb la participació de 60 equips, cronometrats per mitja del chip, que servia de testimoni del relleu, es va cel.lebrar la quarta edició de la Marató per relleus de Mataró, amb èxit, tant per la participació, com per <a href="http://www.atletisme.com/classificacions/matarorelleus/">resultats</a>. Cada participant feia nou voltes al circuit, podent-se avituallar a cada volta, el mateix dels darrers anys però amb el sentit de gir canviat, canvi que va ser molt ben rebut per tothom. <br> <A HREF=http://www.atletisme.com/fotos2004/relleusmataro/>F O T O S </a>.| El primer equip en acabar en 2:26´20 va ser el S.D.Correcaminos, "de València, seguit a certa distancia per el Runnersworld 1 i el C.A. Canovelles. En dones, les primeres l´equip del Maimakansu F1 en 3:14´17", segones Runnersworld F i terceres Maimakansu F2. A dos quarts d´onze en punt es van lliurar els trofeus als guanyadors i un obsequi als participants masculí i femení de mes edat. Podeu trobar detall de tots el resultats a la plana de championchip, amb temps volta per volta, de cada participant, així com les classificacions de les diferents categories.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.