CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
432

Aquest dissabte s’ha celebrat la segona i última jornada del 84è Campionat de Catalunya Absolut Individual i de relleus a l’Estadi Municipal d’Atletisme Josep Molins de Sabadell. S’ha pogut viure una bona jornada d’atletisme amb registres d’interès. Podem destacar l’actuació de la recordista estatal de martell, Berta Castells (CA Torredembarra) que avui ha llançat 67,25 metres, registre que significa nou record dels campionats. En salt amb perxa, la saltadora gironina, Gemma Pagès (GEiEG) ha batut també el record dels campionats amb una marca de 3,95 metres, desprès ha intentat rècord de Catalunya amb 4,02 m, sense aconseguir-ho. També podem destacar alguns campions com per exemple la Maria Guixà (Integra 2) que ha fet un millor salt de 5,97 m. En la llargada masculina, Josep Mª Gener (GEiEG) ha fet un bon salt de 7,46 metres. En la prova de 200 metres, José Guzmán (Integra 2) ha fet una bona marca de 21”50. En 400 metres masculí, Jordi Rabal (AAC) s’ha imposat amb un registre de 47,96, i en la categoria femenina Mireia Martí (Integra 2) ha fet una marca de 57”24. En els 400 m tanques, Pablo Martínez (FCB) ha estat molt superior als seus rivals i ha marcat 51”76, en dones la victòria ha estat per Àngels Rodríguez (AAC) amb 1’00”61. En salt d’alçada femení, Glòria Romero (FCB) ha fet un millor intent de 1,77 millorant d’un centímetre la seva millor marca de la temporada. | En llançament de javelina, Marc Peralta (AAC) ha fet de 66,95 metres, i Eloi Rovira (FCB) ha llançat 16,63 m en pes. Per últim, destacar la victòria de Jesús Àngel García Bragado (C.Isabel II) en els 10 km marxa amb una marca de 40´43"85.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.