Carles Torra, magnífic seté en el Campionat d´Espanya Absolut de proves combinades

0
471

L´atleta del Club Atletisme Tarragona Carles Torra, de només 18 anys i que pertany encara a la categoria junior s´ha classificat en una excel.lent setena posició final en el Campionat d´Espanya de proves combinades disputat aquest cap de setmana a Cartagena i en el que s´ha enfrontat amb l´èlit de les proves combinades absolut a nivell estatal. L´atleta tarragoní, que partia amb la tretzena millor marca de tots els participants, ha acabat el seu concurs amb una marca de 6.678 punts, marca personal, en el que constituïa només la seva segona participació en una decathló absoluta. La diferència entre la decathló absoluta i la junior radica en el pes diferent dels artefactes utilitzats en les proves de llançament de pes i disc. | El concurs de Torra ha estat molt regular, amb marques molt properes a les seves millors marques en la majoria de les proves, i destca a de manera molt especial l´excel.lent nova marca personal aconseguida en la pprova dels 400 metres llisos, en la que, amb un temps de 49.25, Torra ha rebaixat la seva marca en cinc dècimes. Altres marques destacades són 16.20 als 110 metres tanques, els 4.40 metres en salt amb perxa o els 4.36 en 1.500 metres. Aquesta excel.lent classificació suposa la culminació de la sensacional temporada de l´atleta tarragoní, durant la qual s´ha proclamat campió d´Espanya junior de proves combinades (per segon any consecutiu), campió de Catalunya absolut de proves combinades en pista coberta, seté en el Campionat d´Espanya Absolut a l´aire lliure, tot i que una inoportuna lesió als isquiotibials li va impedir de participar al Campionat d´Espanya junior de pista coberta. A més, ha debutat en la decathló absoluta representant Catalunya en el Campionat d´Espanya Absolut de Federacions Autonòmiques, ha millorat les seves marques en totes les proves i ha estat cridat per primer cop per competir amb la selecció espanyola junior. Torra, que entrena i resideix al Centre d´Alt Rendiment de Sant Cugat, a les ordres de Joaquim Reyes, competirà a partir de la propera temporada en la categoria promesa (sub-23).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.