CAMPIONAT DE CATALUNYA ABSOLUT

0
469

Aquest divendres s’ha celebrat la primera jornada dels Campionats de Catalunya Absoluts a l’Estadi Josep Molins de Sabadell. Moisès Campeny (FCB) ha estat el protagonista de la jornada amb el seu intent d’aconseguir mínima olímpica en martell. El llançador gironí ha fet un millor registre de 73,85 metres, aconseguint batre el rècord dels campionats i també la millor marca estatal de la temporada. També podem destacar el rècord dels campionats aconseguit per Irache Quintanal (FCB)en llançament de pes amb un registre de 16,65 metres. Aquesta atleta tarragonina ha fet el doblet guanyant també en llançament de disc i superant la seva millor marca personal de la temporada amb un llançament de 53,41 metres. <br> <A HREF="http://www.atletisme.com/fca/catabsolut2004.xls"> RESULTATS </A>| Els altres campions de la tarda han estat Eduardo Pérez (FCB) en triple salt amb 15,63 metres, en triple salt femení, la victòria ha estat per Cira Romero (FCB), amb un millor salt de 12,12 m. Margarita de Miguel (AAC) i José Guzmán (Integra 2) han estat els campions de la prova de 100 metres llisos, amb unes marques de 12”20 i 10”64, respectivament.. En disc masculí, la victòria ha estat per Ivan Tirado (FCB) amb un millor registre de 52,56 m. En salt d’alçada la victòria ha estat per Miquel Vélez (FCB) amb un salt de 2,07 metres, i en salt amb perxa el guanyador ha esta Roger Noguera (CD Lleida) amb una marca de 5,20 metres. En els 3.000 metres obstacles, Josep Sansa (CAV Andorra) ha guanyat amb una marca de 9,02”52. En els 5000 metres, Isabel Eizmendi ha guanyat amb una marca de 16’31”96.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.