XII Mitja Marató de la Cursa del Llop Caro 2004

0
434

Avui és l´últim dia d´inscripció. Aquest diumenge pujem al Caro. La distància a recórrer oficialment certificada pels jutges homologadors de la FCA serà de 21km. 97,5 m. La sortida neutralitzada es donarà diumenge 18 de juliol a les 9:15h a l´Avinguda Generalitat de Tortosa. La sortida oficial es donarà a les 9:30h al Carrer Escorial de Roquetes. L´arribada estarà situada a l´entrada del Refugi de la UEC de Caro. El control de la cursa quedarà tancat als quilòmetres deu, divuit i a l´arribada al cap de 1h 20´, 3h 10´ i 3h 30´ respectivament. El preu de la inscripció serà de 11€. Per les inscripcions fora de termini, i fins mitja hora abans de la cursa, el preu serà de 15€. Les inscripcions s´hauran de formalitzar al fax 977 446276, enviant full d´inscripció i fotocòpia del resguard bancari. Els dorsals es podran retirar el mateix dia de la prova a partir de les 8:00h a la taula d´inscripcions situada a l´Avinguda de la Generalitat, al costat del Restaurant El Parc. La cursa és tota per asfalt i estarà degudament senyalitzada i controlada al trànsit de vehicles. Els corredors circularan per la banda dreta de la calçada.| Els primers 10 quilòmetres són de pujada suau, els 9 següents són de forta pujada amb un desnivell mig del 9% i rampes de fins a un 14% i els 3 últims tornen a suavitzar. El desnivell positiu de la pujada és de 1.100m L´organització es farà càrrec del transport del material personal dels atletes fins la línia d´arribada, així com del desplaçament d´aquells atletes que hagin de tornar a Tortosa un cop finalitzada la prova (caldrà fer-ho constar al full d´inscripció). Al llarg del recorregut hi haurà assistència mèdica amb una ambulància i un equip de fisioterapeutes. L´organització instal.larà 9 punts d´avituallament en ruta i a l´arribada hi haurà serveis gratuïts de cures, massatges, dutxes i avituallament-refrigeri.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.