XII Mitja Marató de la Cursa del Llop Caro 2004

0
327

Avui és l´últim dia d´inscripció. Aquest diumenge pujem al Caro. La distància a recórrer oficialment certificada pels jutges homologadors de la FCA serà de 21km. 97,5 m. La sortida neutralitzada es donarà diumenge 18 de juliol a les 9:15h a l´Avinguda Generalitat de Tortosa. La sortida oficial es donarà a les 9:30h al Carrer Escorial de Roquetes. L´arribada estarà situada a l´entrada del Refugi de la UEC de Caro. El control de la cursa quedarà tancat als quilòmetres deu, divuit i a l´arribada al cap de 1h 20´, 3h 10´ i 3h 30´ respectivament. El preu de la inscripció serà de 11€. Per les inscripcions fora de termini, i fins mitja hora abans de la cursa, el preu serà de 15€. Les inscripcions s´hauran de formalitzar al fax 977 446276, enviant full d´inscripció i fotocòpia del resguard bancari. Els dorsals es podran retirar el mateix dia de la prova a partir de les 8:00h a la taula d´inscripcions situada a l´Avinguda de la Generalitat, al costat del Restaurant El Parc. La cursa és tota per asfalt i estarà degudament senyalitzada i controlada al trànsit de vehicles. Els corredors circularan per la banda dreta de la calçada.| Els primers 10 quilòmetres són de pujada suau, els 9 següents són de forta pujada amb un desnivell mig del 9% i rampes de fins a un 14% i els 3 últims tornen a suavitzar. El desnivell positiu de la pujada és de 1.100m L´organització es farà càrrec del transport del material personal dels atletes fins la línia d´arribada, així com del desplaçament d´aquells atletes que hagin de tornar a Tortosa un cop finalitzada la prova (caldrà fer-ho constar al full d´inscripció). Al llarg del recorregut hi haurà assistència mèdica amb una ambulància i un equip de fisioterapeutes. L´organització instal.larà 9 punts d´avituallament en ruta i a l´arribada hi haurà serveis gratuïts de cures, massatges, dutxes i avituallament-refrigeri.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.