Singular cita esportiva per la selecció catalana de Curses de Muntanya

0
410

Aquest diumenge dia 18 se celebrarà a Benicàssim (Castelló) la sisena edició de la Marxa al Bartolo, segona prova puntuable per la Copa d’Espanya de Curses de Muntanya de la FEDME, singular competició que acaba a la platja, i on participarà la selecció catalana de la FEEC. Enguany hi ha més de 1.100 inscrits. La Marxa al Bartolo és una prova de muntanya molt singular pel seu recorregut, ja que comença al centre de la població de Benicàssim i entra ràpidament en el bonic paratge natural del Desert de les Palmes, ascendeix al cim del Bartolo proper als 800 metres d’alçada i té el seu final a la platja de l’Almadrava a Benicàssim.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.