4 ªMarató per relleus de Mataró – 2004

0
514

Aquest dissabte, 17 de juliol a les 19h. i amb cronometratge amb xip es disputarà la 4 ªMarató per relleus de Mataró 2004, 42, 195 Km. = 36 voltes al circuit. Organitzen el Clubs d´Atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró, C.A.Laietania, Grup Maratonià Mataró i Colla Maimakansu amb la col.laboració del Patronat d´Esports. Les formacions poden ser masculines, femenines o mixtes i seran de quatre corredors. La inscripció es de 30 euros per equip. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors i no poden tenir menys de 15 anys. La inscripció es tancarà el divendres dia 16 a la una del migdia o quan s´arribi a 100 equips. L´ordre de participació serà el mateix que consti a la butlleta d´inscripció. El circuit és urbà, per l´interior del nou Parc Central. | La prova es donarà per finalitzada a les quatre hores de l´inici (23 hores). Tindràn trofeu els tres primers equips masculins i femenins. També tindran trofeu, sumant l´edat dels quatre participants, el primer equip de 80 o menys anys, el primer equip de 81-120 anys, el primer equip de 121-160 anys, el primer equip de 161-200 anys i el primer equip de més de 200 anys, si no tenen trofeu a la general. 10. Hi haurà avituallament d´aigua a un punt fix del circuït i a l´arribada, dutxes a prop i obsequi als participants. Per inscriure´s cal enviar un fax al Patronat d´Esports 93.758.23.72. Pot fer-se també per telefon al 93.7582371. O personalment al Patronat, carrer Prat de la Riba. O per correu electrónic a maimakansu@maimakansu.com El pagament s´ha de fer al compte 2042-0026-92-3300002859 de Caixa Laietana Cal donar el nom de l´equip i el nom, cognoms i l´edat de cadascún dels quatre components| Equip . . . . . . . . . 1er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 2on atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 3er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 4art atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . . Resultats oficials any 2004 (es publicaràn 18-jul)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.