4 ªMarató per relleus de Mataró – 2004

0
428

Aquest dissabte, 17 de juliol a les 19h. i amb cronometratge amb xip es disputarà la 4 ªMarató per relleus de Mataró 2004, 42, 195 Km. = 36 voltes al circuit. Organitzen el Clubs d´Atletisme de Fons de la ciutat, G.A.Lluïsos Mataró, C.A.Laietania, Grup Maratonià Mataró i Colla Maimakansu amb la col.laboració del Patronat d´Esports. Les formacions poden ser masculines, femenines o mixtes i seran de quatre corredors. La inscripció es de 30 euros per equip. Tots els atletes de menys de 18 anys hauran de portar una autorització dels pares o tutors i no poden tenir menys de 15 anys. La inscripció es tancarà el divendres dia 16 a la una del migdia o quan s´arribi a 100 equips. L´ordre de participació serà el mateix que consti a la butlleta d´inscripció. El circuit és urbà, per l´interior del nou Parc Central. | La prova es donarà per finalitzada a les quatre hores de l´inici (23 hores). Tindràn trofeu els tres primers equips masculins i femenins. També tindran trofeu, sumant l´edat dels quatre participants, el primer equip de 80 o menys anys, el primer equip de 81-120 anys, el primer equip de 121-160 anys, el primer equip de 161-200 anys i el primer equip de més de 200 anys, si no tenen trofeu a la general. 10. Hi haurà avituallament d´aigua a un punt fix del circuït i a l´arribada, dutxes a prop i obsequi als participants. Per inscriure´s cal enviar un fax al Patronat d´Esports 93.758.23.72. Pot fer-se també per telefon al 93.7582371. O personalment al Patronat, carrer Prat de la Riba. O per correu electrónic a maimakansu@maimakansu.com El pagament s´ha de fer al compte 2042-0026-92-3300002859 de Caixa Laietana Cal donar el nom de l´equip i el nom, cognoms i l´edat de cadascún dels quatre components| Equip . . . . . . . . . 1er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 2on atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 3er atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . 4art atleta Nom . . . . . . . . . . . . . . . Cognoms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Edat . . . Resultats oficials any 2004 (es publicaràn 18-jul)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.